Страница 1 от 1

Пояснения за мода,съвети ; Simon Menu и още!

Публикувано: 30 сеп 2018, 01:16
от XapD
Обикновено новите играчи незнаят за Simon Menu-то , как да си слагат шапки и т.н , или просто им е трудно да го ползват , а аз в тази тема ще се опитам да обясня кратко и ясно.


1. Как да отворя Simon Menu-то?
- Пишете във чата /smenu , или натискате бутона М след това натискате 8
2. Как да дам цвят на играч? Командата /glow не работи?
- За да дадете цвят на играч отваряте Simon Menu след това избирате цифрата на която пише ,,СЛОЖИ ЦВЯТ НА ИГРАЧ". ( Обикновено simon го ползва когато вече играчите са избрани )
3.Искам да избирам произволни играчи , а не знам как да го направя?
- За избиране на произволен играч отваряте Simon Menu , след това натискате цифрата на която пише ,,ИЗБЕРИ ПРОИЗВОЛЕН ИГРАЧ (4)"
4.Възможно ли е да дам на затворник празно оръжие за да направя собствено измислена игра?
- Възможно е от simon menu-то. Отваряте го и натискате цифрата на коятопише ,,ДАЙ ПРАЗЕН Deagle НА ИГРАЧ/Затворник"
5.Задължително ли е да давам цвят на всеки един играч докато има около 10-12 затворника за игра по отбори?
- Не. Има функция за разделяне на затворниците по отбори ( Червени и сини ) Отново се отваря Simon Menu , натиска се цифрата на която пише ,, РАЗДЕЛИ ИГРАЧИТЕ НА ДВА ОТБОРА"
6. Има ли игри в simon menu-то? Ако да , как да ги дам?
- Има една игра наречена Горещ Картоф ( Hot Potato ) сървъра избира произволен играч и му дава оръжие , но ако все още е в него след timer-a умира ( т.е трябва да си го мятат един на друг докато някой не умре ! ) За да дадете тази игра отваряте отново Simon Menu и търсите цифрата на която пише Hot Potato ( Игра )
7.Как така другите играчи тичат по-бързо от мен?
- Явно натискате само бутона W , пробвайте W + постоянно натискане на бутона D , така speed-a при тичане се вдига !
8.В състезания на които се играе клекнал , как да плувам бързо , как да чупя бързо стъкла , с десен или ляв мога да победя на BOX?
Когато сте клекнали на това състезание може да скачате тоест на bhop и така се минава много по-бързо , water strafe-a ( един вид бързо плуване ) се учи бързо и не е толкова трудно. Прави се така: Мишката на ляво и след това надясно за предпочитане по-бързо и когато мишката е на ляво се натиска бутона А , а надясно D с една дума трябва да се правят последователно... , бързото чупене става с ДЕСНИЯ БУТОН , а не със ЛЕВИЯ както повечето твърдят. За box-a e по-добре левия бутон , а не както при чупенето десния.
9.Чувам командите в игра много тихо..?
- Ако ви са слаби слушалките пишете в конзолата voice_maxgain 120 за максимален ефект.