Пак е нещо
Не като тебе седя до последно и накрая те махнаха
RealTheDIX.Today at 4:41 PM
ахахаха нали знаеш че сам напуснах
пуснах си темата
зиро ми каза да си помисля добре
реших и му писах да ме маха
и на джуката писах
кво ще спориш с мен
xapd4oToday at 4:42 PM
Чиба
RealTheDIX.Today at 4:42 PM
не знам дали знаеш но слака се е гордял че не копират от никъде нищо и не правят мизерии не банват ей така който не харесват
кво чиба бе
ти кой си да ме гониш
Последна промяна от Drea<M>40 на 27 сеп 2018, 18:40, променено общо 2 пъти.
Играл съм доста години в този проект, мога да кажа че никога няма да върнете онова ниво което бяхте. Беше хубаво когато slaserx-a беше, администраторите бяха топ, машината беше добра сървърите качествени да не говорим и какъв екип имаше. От както тръгнаха уж да продават веригата, станаха доста несериозни относно проекта, успех пичове но няма да върнете славното време.
Играл съм доста години в този проект, мога да кажа че никога няма да върнете онова ниво което бяхте. Беше хубаво когато slaserx-a беше, администраторите бяха топ, машината беше добра сървърите качествени да не говорим и какъв екип имаше. От както тръгнаха уж да продават веригата, станаха доста несериозни относно проекта, успех пичове но няма да върнете славното време.
Така е приятел, сега виж какви мизерии стават тук някакъв си от 2 седмици в екипа тръгва да гони някой като мен дето играя от 2012-2013 тука, а съм админ от 2016...
Дикси, оплакваш се от XapD за нещо, което ти си правил многократно и така и не си взе поука до последно. Положението е с твоите камъни по твоята глава малко, малко. Въпреки това аз не съм съгласен с тези действия и се надявам да спрат, това е молба от мен към и двамата обвиняеми.
И двамата са предупредени, при следващи подобни ситуации ще бъдат и наказани по един или друг начин.
Dixi, при провокации или заяждане с хора от екипа оплакванията ти ще губят тежест!