Тук са старите теми свързани с проблеми на SMS потребители!
Потребителски аватар
Excione ツ
Respected
Respected
Мнения: 1987
Регистриран: преди 4 години
Ник в играта: '
Контакти:
Статус: Извън линия

Правила, условия и задължения на SMS колектива.

Мнение от Excione ツ » преди 4 години

С какво допринасям за развитието на SlackServ.com с използването на SMS Услугите?

*Чрез използването на платените услуги на SlackServ, Вие допринасяте за развитието на сървърите, както и за по-добрия gameplay в тях, всичко това е напълно доброволческо и никой не Ви задължава да го правите!


Какви са предимствата на SMS потребителите?
*Привилегиите, които получавате са описани в подстраниците, от които Вие си избирате дадената услуга, а ето как изглеждат те:
Натиснете върху текста, за да бъдете прехвърлени към съответната услуга!
[/b]
Важно: Освен получаването на тези flagове, Вие получавате и допълнителни екстри към тях, които са специални за даденият сървър. Ако се случи, че даден flag - Ви бъде отнет, то не се чудите, защо нямате достъп до екстрите прикачени към flag-a!

Правила, задължения и условия!
*Правилата, задълженията и условията вървят ръка за ръка! Това с което се съгласявате при изпращането на SMS, както и попълването му във формата за заявка са правилата, условията и задълженията, които може да намерите във връзките по-долу или във вариант на графично изображение.
Изображение
[/b]

Задълженията биват определяни от всеки един SMS потребител, като власт над действията му може да се наложи, когато не спазва привилата и условията на конкретния сървър! (По-долу в мнението ще намерите информация къде може да подавате оплаквания от SMS потребители) С получаването на SMS права, Виe не ставате част от сървърния екип, а ставате работливи пчелички. (За да станете Вие трябва да сте пуснали кандидатура в съответния раздел и тя да е била „одобрена“ от Администраторите на форума или друг представител. Преди това е желателно в SMS периода да сте спомагали за нормалното провеждане на играта в сървърите.)
Моят личен съвет към Вас новопостъпилите и неопитните - е винаги да действате спрямо уменията си и никога, да не ги надвишавате, както и да се притеснявате. Никой не ви задължава да вършите работата на сървърния колектив, но имайте едно на ум, защото след време може да се кандидатирате и помощта да е във Ваш плюс. Когато в сървърът има сървърен/и администратор/и, оставяйте наказателните мерни на тях, защото в повечето случаи те имат повече опит и умения от Вас.
Важно: Не си надвишавайте правата, защото стават неволни грешки, когато се опитвате да сте „полезни“, следвайте правилника неотлъчно, както и съветите на екипа и се забавлявайте!

Последна промяна от kr0z на 27 Мар 2015, 01:42, променено общо 1 път.
Причина: Закачена тема!

Потребителски аватар
linkmystica
Аматьор
Аматьор
Мнения: 62
Регистриран: преди 1 година
Ник в играта: linkmystica
Контакти:
Статус: Извън линия

Re: Правила, условия и задължения на SMS колектива.

Мнение от linkmystica » преди 6 месеца

Кога се създаде SMS колектива? :sarcastic:

Заключена

Върни се в “Стари теми”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта