angelow не е доволен за това ,че хората пускат отговор ,освен вота си с ДА или НЕ! Не мога да разбера ,аз ли не съм ясен или вие не ме разбирате?g275 написа:което гласи че когато се прави вот за нещо всеки който сподели мнение Да или Не , трябва да напише защо ... Хората не "спамят" в темата с цел увеличаване на
boqn.bg тук маи пишеш без да се замисляш какво пишеш а?
До тук което видях само За! , За! За! За! ако това е защо казва Да или Не просто не знам.. Ако греша ме поправете
П.П + съм съгласен с angelow !

Цитирам:
Искам да обясня на този потребител ,че пускането на мнение е задължително!Мнение от angelow » 04 Сеп 2012, 18:39
Яко спамите обаче, човека е сложил анкета, но все пак трябва да натрупате +1 мнение, аз пък съм Против! Всеки 5 играч, ще е с хак с цел най-много hs.
А недоволството от негова страна не е уместно!В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За;Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат трити или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор