Проблем с клавиатурата!

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: choco
Скайп профил: sti4_sp
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем с клавиатурата!

Мнение от cschococs »

Та проблемът е там, че понякога клавиатурата ми изключва. Не точно изключва, а копчетата за писане (1,2.. и буквите) блокират!
Това става само в сайтове :) дали проблемът не е в браузъра (google chrome) или си е от самия компютър. От клавиатурата неможе да бъде, защото вчера получих за Коледа нова геймърска клавиатура и проблема си е тук :reve:
След няколко такива "блокирания", разбрах как да си оправям временно този проблем :) Като натискам F5 (рефреш на страницата) иии по-късно разбрах, че това може да се оправя само, като 2 пъти се натисне бутона F12.
А сега се сещам, че проблемът може да е там, че страниците да не са напълно заредени. Понякога така става с YOUTUBE, т.е. там където показва времето на клипа не ми го показва и това за качеството не е пълно, т.е. не мога да видя какво качество на клипа да избера. Това е моят проблем. Ако някой е имал подобен проблем и се е справил да ми пише на ЛС или тук в темата.

Мерси предварително! :bow:
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Re: Проблем с клавиатурата!

Мнение от wiSh »

Много не разбрах, но кажи каква е клавиатурата, ОС, инсталирал ли си драйвери, какъв браузър ползваш и пробвал ли си с друг?

Няма да фърляме боб я!
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: choco
Скайп профил: sti4_sp
Обратна връзка:

Re: Проблем с клавиатурата!

Мнение от cschococs »

Ос - windows 7
клавиатура - Modecom volcano mc-8000
Драйвери - има :)
Браузера е Google chrome и не съм ползвал друг :)
Това е!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”