Print Screen SysRq Не работи.
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Print Screen SysRq Не работи.
Проблема ми е следният: Всеки път, когато натисна Print Screeh SysRq и желая да го Paste-на в Paint, всеки път пейства последния прозорец, преди който съм отворил Paint.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Баннат
- Обратна връзка:
Re: Print Screen SysRq Не работи.
Действа. Моля прекрати темата.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
- Зарибен
- Ник в играта: Fragmann
- Обратна връзка:
Може и без програма бинтни си си копчето в цс bind c примерно snapshot и снимаш с ''c'' след това търсиш снимката в cs/strike ;)
- Баннат
- Обратна връзка:
Snapshot не работи, до колкото съм пробвал. Даже няма резултат от командата в конзолата.fragman написа:Може и без програма бинтни си си копчето в цс bind c примерно snapshot и снимаш с ''c'' след това търсиш снимката в cs/strike ;)
Офтопик:
Офтопик:
- Зарибен
- Ник в играта: Fragmann
- Обратна връзка:
Е как да не работи, аз правя с него снимки не може да не работи сигурно не пишеш нещо правилноbeOnewithMe написа:Snapshot не работи, до колкото съм пробвал. Даже няма резултат от командата в конзолата.fragman написа:Може и без програма бинтни си си копчето в цс bind c примерно snapshot и снимаш с ''c'' след това търсиш снимката в cs/strike ;)
Офтопик:

- Новак
- Ник в играта: KrUsHe ;pp
- Скайп профил: ti_si_noob
- Обратна връзка:
Не може да не работи, явно не правиш нещо както трябва. Пишеш в конзолата: bind F5 snapshot и като натиснеш F5 снимаш цс екрана (за да снимаш конзолата използвай snapshot командата) . След това търсиш снимката в примерно D:\Games\Counter-StrikebeOnewithMe написа:Snapshot не работи, до колкото съм пробвал. Даже няма резултат от командата в конзолата.fragman написа:Може и без програма бинтни си си копчето в цс bind c примерно snapshot и снимаш с ''c'' след това търсиш снимката в cs/strike ;)
Офтопик:
1.6\cstrike, а ако не се появяват там явно имаш 2ра cstrike папка като мен на име cstrike_bulgarian. Там търсиш снимките. Те се записват под .bmp разширение и името на файла е мапа, на който си играл. Примерно: ако си снимал на мап de_dust2 снимката ще се казва de_dust20000.bmp и всяка следваща снимка се записва по следния начин: de_dust20001.bmp , de_dust20002.bmp и т.н. Дано съм помогнал!
- Баннат
- Обратна връзка:
Сработи, благодаря на всичките отзиви. Моля за ключ на темата.KrUsHe ;pp написа:Не може да не работи, явно не правиш нещо както трябва. Пишеш в конзолата: bind F5 snapshot и като натиснеш F5 снимаш цс екрана (за да снимаш конзолата използвай snapshot командата) . След това търсиш снимката в примерно D:\Games\Counter-StrikebeOnewithMe написа:Snapshot не работи, до колкото съм пробвал. Даже няма резултат от командата в конзолата.fragman написа:Може и без програма бинтни си си копчето в цс bind c примерно snapshot и снимаш с ''c'' след това търсиш снимката в cs/strike ;)
Офтопик:
1.6\cstrike, а ако не се появяват там явно имаш 2ра cstrike папка като мен на име cstrike_bulgarian. Там търсиш снимките. Те се записват под .bmp разширение и името на файла е мапа, на който си играл. Примерно: ако си снимал на мап de_dust2 снимката ще се казва de_dust20000.bmp и всяка следваща снимка се записва по следния начин: de_dust20001.bmp , de_dust20002.bmp и т.н. Дано съм помогнал!
Офтопик: