Предложение за SlackServ.com # Dust2 Arena

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за SlackServ.com # Dust2 Arena

Мнение от paANGELOV »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?Така тъй като прекарах последните си 5 дена да играя в колкото се може сървъри с хак разбрах как може да се премахва влязох лично и в Slackserv за да вида и нямаше нищо освен когато видях че влезе админ почнах да бия през стените за да ме банне. Но нали вече знам отговора на всичко как да се оправят тези грешки: има плъгин ако играч натисне f8 f9 f10.. и така нататък автоматично да му се изключи cs-a, но това аз открих начин как да се избегне преди да се влезе в сървъра те си натискат нали f8 f9 и другите и влизат и това не ги хваща затова огледах внимателно друго нещо има плъгин ако хване някой с wall нали той вижда през стените всичко се вижда освен играчите и оръжията и другия начин който аз лично смятам че няма да е добре е да се пусне /vote kick веднага казвам защо не е добре защото някой може да се наговорят и да кикват който си искат. Следователно искам да се добавят плъгините : когато се натиснат бутоните за включване на хак да му се изключва цс-а , плъгина който когато се вижда през стени да не се виждат хората и оръжията и другите там тем подобни.
2. В кой сървър искате да стане промяната? SlackServ.com # Dust2 Arena
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!Ами мисля че по-горе съм описал с какво ще е полезно.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Troller
Скайп профил: vihren100
Обратна връзка:

Re: Предложение за SlackServ.com # Dust2 Arena

Мнение от Sensitivity »

Ти сериозно ли? (facepalm) Против, макар че незнам какво точно предлагаш. КОШ !
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

До колкото можах те разбрах и се сетих , че предлагаш това Това (поправи ме ако греша) До колкото знам това се настройва от програмата и може да банва за определен период (24 часа например кой как си го настрой) И аз се чудя защо не е добавен , но може хост машината да е слаба и да я товари поне аз така мисля
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Erhanskiii
Обратна връзка:

Мнение от Spain »

Брат ти направо си за лудница чесно ти казвам наистина направо си трий цс-а uninstall. Чесно ти казвам моля те :Х
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Доколкото разбрах предлагаш Wallhack blocker, който е предлаган хиляди пъти и не работи правилно, а товари много, затова няма да бъде слаган. Другият плъгин, който предлагаш е ненужен, защото на повечето хакове може да си избираш, което искаш копче.

Предложенията са отхвърлени!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”