По никакъв начин не влизайте в конфликти и разговори с въпросния, не си заслужава. Преди месец се бяхме разбрали да му направя сайт срещу заплащане = 18.00, първоначално той ми плати само 6.00, а останалата сума се разбрахме да плати след извършената работа, но след като сайта беше готов и дойде време да ми плати останалите 12.00 лв каза, че баща му е починал и не е платил сметката, за да ми прати останалите 12.00 лв. Но както знаете аз наблягам на детайлите и благодарение на логиката, почувствах как стоят нещата и си позволих да му кажа, той първо каза, че наистина е починал, но да дам примери: ''в момента ходим на погребение'' - в момента се пише с мен, не може да ходи на погребение, до колкото знам не може да се направи онлайн... '':D'' всяка втора емотикона беше тази, не ми се вярва на човек, на който му е починал бащата да е толкова весел, а и на това отгоре да е пред компютъра. Така и аз не получих останалото, да - бях измамен. След време ми пише, че искал да добави неща по сайта, но нямал начин как да ми плати - добре, не всичко е пари в този живот. Направих му нещата така или не ми каза ''благодаря'' и след това ми написа ''ok are mahai se veche ne mi trqsh'' - на всичко отгоре... Аз си замълчах, но след 2 дена му писах, за да го попитам какво го кара да се държи така? и получих отговор, че това е било писано от сестра му - ок (И сестра се появи...) той почна да се държи добре с мене и искаше да му добавя още конфигурации по интеграцията на форума - ок, аз пак се съгласих, но нещо не се получи, както той иска и ме напсува - ''яката'', аз пак си замълчах и му писах след 5-6 часа и пак каза, че е била сестра му, е как така? той ще ми иска интеграция, ще дава обяснения как да бъде, ще ми предоставя данни и дойде ли време да ме псува, веднага сяда сестра му... логика. Аз разбрах що за стока е въпросния и от тогава насам не му обръщам внимание, нахален е.
Относно заплахата, изправен към Гената: Не мисля, че знае как да флууди, защото и на мен ми беше казал неща от сорта:
''moje li da ti spra neta samo da probvam dali shte raboti hack programata mi''
''sega shte ti hackna skypa i posle shte ti go vurna, za da vidq dali shte uspeq''
Не го псувайте, а директно го блокирайте, защото не мисля, че тука има хора, които ще изпаднат до такава степен, за да се занимават с подобни простотии.