Към всички, които поне веднъж са се писали с мен
- Напреднал
- Ник в играта: Dragonspower
- Скайп профил: Ersoy_98
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Към всички, които поне веднъж са се писали с мен
Така, знам, че четете това смеейки се, псувайки ме, пробвайки се да ме излагате - Но нека, никой не Ви спира.
Първо искам да предам огромните си благодарности към:
Tony Montana - Човек, с който споделях всичко, всякакви проблеми. Човек, от който исках съвети за каквото и да е било. Човек, който знаеше как да се държи и как да постъпва при дадени случаи, той винаги е бил прав и ще продължава да бъде, той си е един от най-сериозните в екипа и винаги мисли за развитието, а не на поста си.
Swimmaka - Приятел, който винаги е зад мен. Личност, която винаги е при доброто. Не може да се опише с думи, просто жал ме е за хората, които не са го опознали както трябва.
Mariana - Една много строга админка, сериозна, елегантна, типично заслужаваща. Абсолютно е невъзможно да я опиша с думи, ако успея - това ще е неуважение...
Васко - Най-зрелият между нас, човека не се занимава с простотии, а си е дигнал главата и върви напред, точен и безгрешен.
Марин - И колкото да ми е сърдит, чувствам уважението му към мен и останалата аудитория.
Да премина към целта на темата. Тази тема я публикувам, за да се осъзнаете - да отделите поне 10 минути и да си помислите.
Хората, които уважавах, почитах и се забавлявах със тях са били едни дяволи, вършещи работи зад мен. Извихриха се от най-малкото, давам пример: (Сашо, Иван - pulsar) аз се писах с Диана на лично, а тя както всяка жена - споделила веднага и нашите момчета да я защитят веднага, бреей.
Вашият расизъм никога няма да повлияе на достойнството ми, какво ли не ме наричахте: Турчин (ок, такъв съм), циганин (Ок, и такъв мога да бъда, те не ядат хора) и тн. Изобщо не ме интересува какво мислите за мен.
Не съм човека аз, който да си даде мнението, но не е в излишък (Да се знае). Мариана е баннала въпросната с причина ''FreeKill'' и е права в това, как ще убие 15 човека с причина ''Не се въздържах''? А изобщо не ми казвайте: ''При фреекилл се слайва и се мята терорист'', защото не малко съм бил свидетел на подобни ситуации, в които сървър админите банват играчите за фреекил без да слейват или мятат терористи. На това отгоре, Мариана получава бан? Е накъде отива тази простотия?
Вие сте свикнали така (Обръщам се към дискусията, която ''много ме обича'') да се правите на герои, ама никой от вас не може да престъпи една крачка напред и да каже ''Аз, съм... и мисля, преди да пиша'' - Да, аз ще престъпя. Аз мисля, преди да пиша и щом го пиша това, значи си има причина.
Ти СИМОНО, винаги си била против мен и няма да се промениш, за кой ли път уж решаваме проблемите с тебе, а зад мен пак почваш да си отваряш устата... кажи ми какво искаш? Точно на този въпрос искам да ми отговориш в темата, моля.
FeNNoMeNa - кажи ми какво искаш да знаеш за мен? Разпитваш ме и искаш да ти разкажа за личния си живот, толкова много ли те интересува? Отговори в темата, ако може.
Sasho - какво те кара да си такъв? Как успя да се промениш за 2 минути... отговори в темата.
Всички, които ме напсуваха моля да напишат по едно мнение в тази тема, но ще ги помоля поне веднъж в живота си да помислят няколко пъти преди да се изкажат.
Аз като никакъв ще си позволя да се извиня от всички, даже и от пулсар, който напсува цялото ми семейство и ми пожела много лоши неща, от болести до бедства. - ИЗВИНЯВАМ СЕ, приемете моите извинения...
Аз съм сигурен, че никой няма да отговори на тази тема, а аз ще приема това като приемане на грешките им и ще се почувствам уважаван.
Първо искам да предам огромните си благодарности към:
Tony Montana - Човек, с който споделях всичко, всякакви проблеми. Човек, от който исках съвети за каквото и да е било. Човек, който знаеше как да се държи и как да постъпва при дадени случаи, той винаги е бил прав и ще продължава да бъде, той си е един от най-сериозните в екипа и винаги мисли за развитието, а не на поста си.
Swimmaka - Приятел, който винаги е зад мен. Личност, която винаги е при доброто. Не може да се опише с думи, просто жал ме е за хората, които не са го опознали както трябва.
Mariana - Една много строга админка, сериозна, елегантна, типично заслужаваща. Абсолютно е невъзможно да я опиша с думи, ако успея - това ще е неуважение...
Васко - Най-зрелият между нас, човека не се занимава с простотии, а си е дигнал главата и върви напред, точен и безгрешен.
Марин - И колкото да ми е сърдит, чувствам уважението му към мен и останалата аудитория.
Да премина към целта на темата. Тази тема я публикувам, за да се осъзнаете - да отделите поне 10 минути и да си помислите.
Хората, които уважавах, почитах и се забавлявах със тях са били едни дяволи, вършещи работи зад мен. Извихриха се от най-малкото, давам пример: (Сашо, Иван - pulsar) аз се писах с Диана на лично, а тя както всяка жена - споделила веднага и нашите момчета да я защитят веднага, бреей.
Вашият расизъм никога няма да повлияе на достойнството ми, какво ли не ме наричахте: Турчин (ок, такъв съм), циганин (Ок, и такъв мога да бъда, те не ядат хора) и тн. Изобщо не ме интересува какво мислите за мен.
Не съм човека аз, който да си даде мнението, но не е в излишък (Да се знае). Мариана е баннала въпросната с причина ''FreeKill'' и е права в това, как ще убие 15 човека с причина ''Не се въздържах''? А изобщо не ми казвайте: ''При фреекилл се слайва и се мята терорист'', защото не малко съм бил свидетел на подобни ситуации, в които сървър админите банват играчите за фреекил без да слейват или мятат терористи. На това отгоре, Мариана получава бан? Е накъде отива тази простотия?
Вие сте свикнали така (Обръщам се към дискусията, която ''много ме обича'') да се правите на герои, ама никой от вас не може да престъпи една крачка напред и да каже ''Аз, съм... и мисля, преди да пиша'' - Да, аз ще престъпя. Аз мисля, преди да пиша и щом го пиша това, значи си има причина.
Ти СИМОНО, винаги си била против мен и няма да се промениш, за кой ли път уж решаваме проблемите с тебе, а зад мен пак почваш да си отваряш устата... кажи ми какво искаш? Точно на този въпрос искам да ми отговориш в темата, моля.
FeNNoMeNa - кажи ми какво искаш да знаеш за мен? Разпитваш ме и искаш да ти разкажа за личния си живот, толкова много ли те интересува? Отговори в темата, ако може.
Sasho - какво те кара да си такъв? Как успя да се промениш за 2 минути... отговори в темата.
Всички, които ме напсуваха моля да напишат по едно мнение в тази тема, но ще ги помоля поне веднъж в живота си да помислят няколко пъти преди да се изкажат.
Аз като никакъв ще си позволя да се извиня от всички, даже и от пулсар, който напсува цялото ми семейство и ми пожела много лоши неща, от болести до бедства. - ИЗВИНЯВАМ СЕ, приемете моите извинения...
Аз съм сигурен, че никой няма да отговори на тази тема, а аз ще приема това като приемане на грешките им и ще се почувствам уважаван.
Последно промяна от Dragonspower на 28 Авг 2014, 18:49, променено общо 1 път.
Si vous voyez une personne en détresse aide. Tous les retours 

- Баннат
- Ник в играта: Swimmaka
- Скайп профил: donthatethaplaya.
- Обратна връзка:
Re: Към всички, които поне веднъж са се писали с мен
Един от малкото хора на този свят !
Нямам думи просто ..............
П.С - Не мисля , че така трябва да му говорите , само защото не го познавате ..

П.С - Не мисля , че така трябва да му говорите , само защото не го познавате ..
Последно промяна от Swimmaka на 28 Авг 2014, 18:24, променено общо 1 път.
- Respected
- Скайп профил: miro-fenomena
- Обратна връзка:
Аз вече те разпитах не ми трябва да знам повече от тебе. "Разпитваш ме и искаш да ти разкажа за личния си живот, толкова много ли те интересува? " нарича се споделяне ? "Отговори в темата, ако може." па аз телефона ти го нямам така, че тука ще ти отговоря.Dragonspower написа: FeNNoMeNa - кажи ми какво искаш да знаеш за мен? Разпитваш ме и искаш да ти разкажа за личния си живот, толкова много ли те интересува? Отговори в темата, ако може.
EDIT: Btw на колко години са сключили брак вашите ?
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Пич ето това ти е проблема,че прекалено много го вземаш навътре всички,а отстрани изглежда супер смешното.Като се има предвид,че това е един цс форум и не е някой форум на ''правителството'',а ти се изказваш сякаш си на трибуната и чакаме речта за нова година.Никой няма нищо против теб,просто си по - странен.
Последно промяна от Swinge[R] на 28 Авг 2014, 19:17, променено общо 1 път.
Причина: Има право да се изказва както си иска- ДЕМОКРАЦИЯ! Не си ти човека, който ще му прави забележка!
Причина: Има право да се изказва както си иска- ДЕМОКРАЦИЯ! Не си ти човека, който ще му прави забележка!
- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
Хубаво е да има повече хора като теб, но на истина го вземаш твърде навътре (или поне така го изразяваш ) това е просто сайт на някаква си стара игра... 

Офтопик:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
егати,чуствам се засегнат,най добрия админ,а за мен и една добра дума няма 

- Напреднал
- Обратна връзка:
Не става въпрос за играта. А за хората, как успяват да се променят тотално, моментално и да ме обидят по много, ама много, не мога да ти опиша колко много грозен начин. Това не го очаквах, не си мислете, че само хората, които съм изброил на първия си пост заслужават моето уважение, просто те са на първите места, местата им са резервирани. Всяка душа в този живот, трябва да е уважаван и изслушван, в тази общност има много хора, които трябва да бъдат почитани, но няма кой да се сети за тях.
Genata и останалите администратори, и колкото да не се познаваме, аз Ви благодаря, че ми представихте възможността да се запозная с такива личности. В момента уважавам всички и бих се сдобрил с тях: pulsar, sasho, DamnYOU и тн... аз никого не мразя, просто понякога не мога да се изкажа правилно и ме разбирате погрешно.
Genata и останалите администратори, и колкото да не се познаваме, аз Ви благодаря, че ми представихте възможността да се запозная с такива личности. В момента уважавам всички и бих се сдобрил с тях: pulsar, sasho, DamnYOU и тн... аз никого не мразя, просто понякога не мога да се изкажа правилно и ме разбирате погрешно.

- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
Според мен си готин пич и мисля общо зето че го приемаш твърде лично.
- Напреднал
- Обратна връзка:
Благодаря за коментарите. Готов съм да се променя, много ли е трудно въпросните да ме разберат и да напишат поне едно ''извинявам се за думите'' в тази тема... Просто от нищо се възроди това нещо, не си заслужава.

- Напреднал
- Ник в играта: Ruffless
- Обратна връзка:
И според мен го вземаш твърде навътре, спокойно това е просто игра/сайт. Много ясно, че няма да си харесван от всички, дори да не сме много близки аз също те уважавам много..
Последно промяна от Swinge[R] на 28 Авг 2014, 19:13, променено общо 1 път.
Причина: Спам! Следващия път +1 Warn!
Причина: Спам! Следващия път +1 Warn!
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Повтаряте едно и също като развален грамофон...човека пределно ясно е обяснил защо е написал въпросната тема Вие..Аз мога да кажа, че познавам Drago-а и гарантирам, че е свестен човек..! Аз си го обиждам ама това на майтап
дано не ми се връзва понеже мога да кажа, че и той ме познава
Та по темата - Ери, ако съм те обидил с нещо извинявам се !

Офтопик:

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Ери ако съм те обидил с нещо се извинявам 

Последно промяна от JukeCity на 28 Авг 2014, 19:31, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Бе много дълго ми се видя и не ми се четат поредните тъпи спорове между всички хейтъри и no lifer-и в слаксърв.
Излезте от вас и спрете да се занимавате с батали и идоти, към всички, които още не са разбрали, че CS не е мястото да комуникираш с хора 24/7 от ежедневието си
Излезте от вас и спрете да се занимавате с батали и идоти, към всички, които още не са разбрали, че CS не е мястото да комуникираш с хора 24/7 от ежедневието си

Последно промяна от Swinge[R] на 28 Авг 2014, 19:15, променено общо 2 пъти.
Причина: Eми като не си прочела темата и не знаеш за какво става въпрос НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ! Следващия път ще има последствия!
Причина: Eми като не си прочела темата и не знаеш за какво става въпрос НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ! Следващия път ще има последствия!

- Напреднал
- Обратна връзка:
Уважавам и вашето мнение. Но не е правилно да се изкажете по този начин, ако съдим по тази логика, аз не трябва да общувам с Вас, защото сме се запознали благодарение на Counter-Strike. Напротив, има много интелигентни и стегнати хора, които играят тази игра.HuKOJLOBA написа:Бе много дълго ми се видя и не ми се четат поредните тъпи спорове между всички хейтъри и no lifer-и в слаксърв.

- Respected
- Обратна връзка:
Аз не съм казала, че няма, има много готини хора тука, с които комуникирам, казах че не трябва да се занимаваш постоянно със всеки просто, защото някои си нямат друга работа
Свинги не ми се карай, просто изразих по-грубо мнение, няма обещавам

Свинги не ми се карай, просто изразих по-грубо мнение, няма обещавам

Последно промяна от Swinge[R] на 28 Авг 2014, 19:30, променено общо 2 пъти.
Причина: Нямам нищо против по-грубичките момичета така по хард... :D и не ти се карам ами казвам да не пишете след като темата не се отнася за вас или още по-малко както ти сама каза, че не си я прочела.
Причина: Нямам нищо против по-грубичките момичета така по хард... :D и не ти се карам ами казвам да не пишете след като темата не се отнася за вас или още по-малко както ти сама каза, че не си я прочела.

- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Защо мислиш, че общата дискусия се разпадна.Dragonspower написа:Не става въпрос за играта. А за хората, как успяват да се променят тотално, моментално и да ме обидят по много, ама много, не мога да ти опиша колко много грозен начин...
Офтопик:
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Завинаги един от нас.
- Ник в играта: HenyKucT
- Скайп профил: *.*
Виж братле, ясно ми е че ти е тъпо, че някои хора си мислят разни тъпи работи за етноса ти (който аз незнам и не е моя работа). Не го вземай навътре, защото най-вероятно никога няма да сесрещнеш с тези хора. Предполагам, че имаш приятели с които излизаш и те мислят за готин и т.н. Лафи си с тез дет та кефят и не та обиждат, а за останалите които ти пожелават разни работи да ти е през ***... нали знайш всичко се връща. Айде горе главата и стига с депресиите.

- Напреднал
- Обратна връзка:
Към Марин- Не мога да ти отговоря на въпроса. Аз преди си бях толкова добре, но Вие ме помолихте да се променя, ето че не е добра идея. Затова от сега нататък ще съм стария Драгон.
НепуКист - Благодаря за съвета, всеки с мнението си.
НепуКист - Благодаря за съвета, всеки с мнението си.

- Respected
- Обратна връзка:
Е, eй го. Папи си знае най-добре. По-добре го послушай.HenyKucT написа:Виж братле, ясно ми е че ти е тъпо, че някои хора си мислят разни тъпи работи за етноса ти (който аз незнам и не е моя работа). Не го вземай навътре, защото най-вероятно никога няма да сесрещнеш с тези хора. Предполагам, че имаш приятели с които излизаш и те мислят за готин и т.н. Лафи си с тез дет та кефят и не та обиждат, а за останалите които ти пожелават разни работи да ти е през ***... нали знайш всичко се връща. Айде горе главата и стига с депресиите.
Swing

Офтопик:

- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Не става дума лично за теб, нито ти казвам да си си както преди, казвам ти само, че много от изброените по-горе и аз ги имах за близки, но явно не се получиха нещата както исках.
Толкова много драма се изсипа, колкото в #ASL IceBucketChallengе-а вода по света.
Толкова много драма се изсипа, колкото в #ASL IceBucketChallengе-а вода по света.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/