Към всички, които поне веднъж са се писали с мен

Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*
Вашият пол е: Мъж

Re: Към всички, които поне веднъж са се писали с мен

Мнение от HenyKucT »

HuKOJLOBA написа:
HenyKucT написа:Виж братле, ясно ми е че ти е тъпо, че някои хора си мислят разни тъпи работи за етноса ти (който аз незнам и не е моя работа). Не го вземай навътре, защото най-вероятно никога няма да сесрещнеш с тези хора. Предполагам, че имаш приятели с които излизаш и те мислят за готин и т.н. Лафи си с тез дет та кефят и не та обиждат, а за останалите които ти пожелават разни работи да ти е през ***... нали знайш всичко се връща. Айде горе главата и стига с депресиите.
Е, eй го. Папи си знае най-добре. По-добре го послушай.

Swing :D :D :D Ок.
Офтопик:
Прочетох достатъчно споко
Ама ти се съмняваше ли се ? :D
П.П Swing внимавай кво ще правиШ с мнението ми. :D
Последно промяна от Swinge[R] на 28 Авг 2014, 19:41, променено общо 2 пъти.
Причина: Редактирано "правиШ" не "правиП" хахах :D
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Eм ко да правя вече не знам... освен да почна и аз да спамя, то се e видяло, че така и така тези правила са написaни просто ей така, защото трябва да ги има.. се тая.. :D
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Dragonspower
Скайп профил: Ersoy_98
Обратна връзка:

Мнение от Dragonspower »

От сърце Ви моля да не спамите по темата. Марин, знам какво искаш от мен и защо не си както преди. Казах ти го няколко пъти, че това което искаш е невъзможно.
Si vous voyez une personne en détresse aide. Tous les retours :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Радвам се, че се разбрахме на ЛС, а не тук защото имаше много за писане.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Нека само хората които са вписани в темата да пишат,за да не се налага да се слагат warn-ве,а колкото до написаното според мен си търси внимание.
Последно промяна от Swinge[R] на 28 Авг 2014, 19:49, променено общо 1 път.
Причина: ахахахахах крозчо ти чуваш ли се бе :D :D :D не ме разсмивай я гледай колко варнове трябва да се сложат.. :D има 23/4 мнения поне на 20 трябват. :Д
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Dragonspower
Скайп профил: Ersoy_98
Обратна връзка:

Мнение от Dragonspower »

Аз научих това, което очаквах. Темата може да се заключи. Тези, които не си приемат грешките и не искат да се извинят, сигурно ще го направят по-напред, аз съм ги извинил, само това да знаят. Благодаря на всички писали по темата.
Si vous voyez une personne en détresse aide. Tous les retours :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Аз като човек дето обича да си изказва мнението няма да остана по назад :Д Благодаря ти за хубавите думи, наистина не съм очаквал, трогнат съм :bow:

В екипа расизъм няма. Имаме админ от турски произход и честно казано е един от най-големите пичове в екипа и като започнем да си лафим се захласваме с часове.

Другото което е - който отвръща на доброто със зло говори зле за него и рано или късно всичко се връща, така че хич да не ти пука :D И не приемай нещата толкова навътре, човека е една доста интересна порода, за която не си струва да си късаш нервите, защото в крайна сметка никой няма да забележи.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Че то имали значение какъв трябва да си за да те уважават е поне за мене няма разлика нали с извинение дали ще си турчин циганин или не знам какъв просто човека ако ми допадне и не е изнудват който само да иска от тебе имам приятели които са от турски произход и както каза тони наистина ме кефят много и много си помага ме когато имаме нужда иначе браво за темата
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Знаеш ли защо брате се променят за 1 минута. Защото един сървър админ едва ли не нещо много повече от един смс вип или смс админ. И за това веднага се обръщат на страната на по-главния админ. Защото има много админи които се мислят за велики с това, че са админи и няма кой да ги бутне. Това са продажници. Така е админ като види в чата думата ''тъп'' веднага ще гагне за 5 минути даже съм бил свидетел и за 10 а те не спазват правилата 24/7 не говора за всички.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

@ puRple* Това което пишеш според мен абсолютно не е вярно или просто това е твоето мнение. Няма да споря.

Относно това Ерсой, което си написал за мен... не мисля че го заслужавам (както ти казах). Благодаря все пак, че си на моя страна (все едно сме отбор бунтари), наистина благодаря ти още един път за всичко което написа за мен, че сам каза ще бъдеш зад мен. Колкото до темата... предполагам достатъчно си разумен за да знаеш как да подходиш на всичката гнусотия с която те заляха. Съжалявам за жалките си опити, че не можах да вкарам акъл на никой от тях. (добре , че накрая ти се отказа) Сам видя/разбра за какво иде реч, всеки се променя рано или късно.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”