2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Покривам т.2 от изискванията за подаване на кандидатура за пост ''Помощник админ'' и имам около 200 изиграни часа в сървъра.
3. Напишете Вашето име! - Казвам се Ерсой.
4. Напишете Вашия ник! - Псевдонимът с който посещавам сървърите на Slackserv.com е ''Dragonspower''.
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за Slackserv.com # JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? Искам да заема пост ''Сървър администратор'', за да подобря старанията на играчите, като им казвам какво е правилно и кое - не, също така ще им бъда полезен с правилните съвети, препоръчвани от администрацията на Slackserv.com. Администрацията е доста важна роля, като цяло развитието на една верига зависи от това, колкото и от качеството на сървъра (При случая нашите сървъри са над нивото - с високо качество). Често хората се обиждат и колегите (СМС Админ съм в момента), поне някои ги гагват за най-малкото без да предупредят, аз пък винаги първо предупреждавам, а при следваща издънка играча го наказвам. Също така искам да съм администратор, за да съм част от големия екип на Slackserv, искам да осъществя нови точка и да увелича приятелската си ''банда''. Аз не се отказвам лесно, никога не отговарям на обидни думи, никога не приемам комплименти с цел подмазване (Обичам тихите хора), правя нещо само и единствено, ако съм сигурен, че е правилно да го направя, мисля преди да направя нещо, старая се да не влизам в конфликти, искам да бъда уважаван и почитан, затова уважавам и почитам на доказалите се хора, като цяло мога да се оценя като положителна личност, винаги гледам първо своите качества и след това коментирам другите, и никога не мисля лоши неща за човека пред мен, и да не притежава нужните качества, защото няма безгрешни и уникални хора. Никой да не казва, че не прави грешки и е уникален, аз лично съм правил доста малки грешки, има и големи, както някои от вас видяха, от което много съжалявам, добавих почти целия екип по скайп и им се извиних, на някои не успях, но моля приемете моите извинения, но все пак както и Вие знаете - Човек се учи от грешките си (Също така се ръководя и от грешките на другите). От години се занимавам с психологията, която ми помага по лоши моменти, мога да преценя какъв е човека с който общувам, както така и играчите в сървъра, наблюдавам си ги тихичко, и забелязвам, че искат да постигнат нещо и след като не успеят се ядосват и правят каквото си искат и игнорират правилата, за това аз гледам да помогна на играчите, за да постигнат целите си, един от случая е да минат към надзрителския отбор или да получат свободен ден, защото са ги убили без причина, а саймъна не им отговаря и решават да му привлекат вниманието като правят непозволени неща - да псуват, да спамят. Често хората по характера ми ме мислят за високомерен, недоволен, строг и затова решават да не ми се обръщат по нужни моменти, но аз не съм такъв, просто съм лeк, тих и точен и решавам проблемите на момента, а пък някои си мислят защо ли не им отговарям на въпросите и ''поздравите'' от рода на ''hi'', ''zdr'', ''ko pr'', според мен това не са поздрави или въпроси, а пълно неуважение, защо ли пък да заместя ''Hi'' като си имаме толкова красива дума - ''Zdravei'', защо ли пък да съкратя ''zdr'' като се състои само от 7 букви и може да се изпише само за 5 секунди, или просто решават, че не сме толкова уважавани за да си отделят 5тте секунди (Аз поне си мисля така) същото се отнася и за ''ko pr''. Самооценката и изграждането на Аз-образа е важна формулировка, и е един плюс за успяващите, аз съм от успяващите и често се оценявам точно, защото не мисля, че няма да се старая, и няма да надвиша изискванията си. Мога да помагам за развитието на сървърите и сайта, като пускам платени реклами в други по-известни сайтове (По възможностите ми) (Относно известните сайтове няма да споделя домейн имена, за да не става реклама).
7. Skype за връзка: Скайпът ми е Ersoy_98
Благодаря на всички, които прочетоха поне част от кандидатурата ми и мотивите за кандидатстване. Чакам вашите удовлетворения.
Успех на другите кандидати