Проблем с AWP

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Проблем с AWP

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Значи, едва ли мястото на темата е тука, ма ако не е - моля модераторите да я преместят.
Като цяло, едва ли имам проблем със AWP-то, но преди можех една хитринка, ся не. Въпроса е, че когато натиснеш много бързо първо дясно копче, след това ляво на мишката,се получава ефекта на точна стрелба без зуум.Както всички знаем awp-to без зуум е много неточно, но по начина описан по горе, става точничко.:D.Та въпроса ми е има ли някъква команда за това, защото съм със СС Едишън и преди се получаваше, сега неще.Смисъла е там, че всъщност се прави толкова бързо, че мерника да не се покаже.

П.П- Едва ли има нормален човек, дето схвана, но по-подробно и хубаво няма как да ви го напиша. :D
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: acT
Скайп профил: galatasaray_forever1
Вашият пол е: Мъж

Re: Проблем с AWP

Мнение от SKILLFUN »

s_refdelay 4 - Мисля , че беше това , но може и да не е :D
Говориш за фаст зуума нали?
Изображение

I LOVE CIMBOM!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

KaRaJaTa1988 написа:Значи, едва ли мястото на темата е тука, ма ако не е - моля модераторите да я преместят.
Като цяло, едва ли имам проблем със AWP-то, но преди можех една хитринка, ся не. Въпроса е, че когато натиснеш много бързо първо дясно копче, след това ляво на мишката,се получава ефекта на точна стрелба без зуум.Както всички знаем awp-to без зуум е много неточно, но по начина описан по горе, става точничко.:D.Та въпроса ми е има ли някъква команда за това, защото съм със СС Едишън и преди се получаваше, сега неще.Смисъла е там, че всъщност се прави толкова бързо, че мерника да не се покаже.

П.П- Едва ли има нормален човек, дето схвана, но по-подробно и хубаво няма как да ви го напиша. :D
Караджа това,което искаш да обясниш се нарича "рел" и не няма команда за това на всеки цс се пуска по един и същи начин,няма абсолютно никаква разлика пробвай с друг цс и ще се овериш.Аз съм с мега едишън и нямам такъв проблем,но има плугин,които може да оправи тази оптика и по-бързо да се пуска.. незнам точно как се казва,но съм чувал за такъв плугин..
Изображение
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: x7| Angelov*
Скайп профил: a4o_566
Обратна връзка:

Мнение от a4o_566 »

Аз имах из архивите един плъгин с мерник на авп то и то много точен без зуум.. иначе до колкото за твоя проблем пробвай пак няколко пъти.. при мене няма проблеми :bow:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Това е fast zoom.Гледам из нета има скриптове, но аз го правех преди на сс едишън без подобни глупости.Сега просто авп-то при фаст зуум е много неточно.Айде лек ден, че съм гроги :D
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”