Предложете ми телефон.

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Diana
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Предложете ми телефон.

Мнение от Diana »

Аз съм с Леново а606 и съм доволна,не ми забива. :hmm: Aма и LG-тата не са лоши,прегледай ги.
Последно промяна от Diana на 13 Мар 2015, 15:01, променено общо 1 път.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

iPhone, Samsung Galaxy S3 Neo, Samsung Galaxy S4 :victory:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Леновото е добър телефон, особено за интернет няма да имаш никакви проблеми, но щом цената за теб няма значение, най-добре се насочи към по-скъпите модели на Samsung и Apple. Макар и да съм предоволен от моето Леново А536, което ползвам предимно за интернет, то определено не може да се сравнява с тези две марки.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Стига с тия умрели андройдки...С5 хяхя.Вашите тестове кви са?Събуей?Боби, взимай iPhone и си живей живота.Тия лагави телефони с андройд, като спрът да се ъпват и заседнат на някоя бъгава версия на ОС, ще се чудиш как да сменяш ромове и глупости.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Бе да взима нещо 4 ядрено с повече от 2 гб операциона памет и хуава камера и да щрака с пръсти
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

fondos написа:iPhone, Samsung Galaxy S3 Neo, Samsung Galaxy S4 :victory:

галакситата вече не струват пълен боклук бих казал,аз съм с галакси Тренд Ляйт,баща ми ми го подари иначе изобщо няма да стоя с тая помия бавна от всякаде,нито фенер има нито нищо
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Обратна връзка:

Мнение от Valve »

Евтин и добър толефон за 200 лева е Lenovo A536...
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Предлагам ти да си вземеш Nokia Lumia 920 аз съм с този и съм повече от доволен..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Samsung Galaxy s4,5,6
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Nikolow `
Обратна връзка:

Мнение от Nikolow ` »

Предлагам ти да си вземеш Samsung S3 mini. Доста добре върви ! :)
"Why did you try to kill yourself?"
"You told me to be happy..."
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Самсунг С4 при никакви обстоятелства да НЕ взима.Сега, след появяването на С6, последното което тоя телефон ще получи е Аднорид 5.И до там.С5 е същата история, но нея има още малко време да я поддържат.С6 лично на мене не ми харесва, а и е прекалено скъп.Още е нов и не се знае къде му е слабото място и дали не ся цял куп.Аз ако имах парите за iPhone 5s щях да съм с него, не, че С3 Нео ми прави прболеми, но ме е страх да му дам зор, че е на 3 месеца...Да не земе да се прецака нещо, после кучетата от Вивашит ще ме мотат повече от месец...Сестра ми има Alcatel pop c1, който аз поддържам(в смисъл, аз чистя паемет, кеш) и дори с 512мб рам, телефончето е пушка.Бобка, ходи пробвай и сам реши.Аз лично си оставам на мнението, че iPhone при мултитаскинг няма що да му се опре(освен лумията), но тя пък е много семпла...Някви квадратчета, глупости...Кой плюе iPhone, просто не си е играл с такава играчка...Да разбере где зимуват мравките...Нито лаг, нито забиваня.Дори и 4s се справя отлично, въпреки, че е поколения преди флагманите с АндройД.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

4с ще ми се спрaви добре нa кукуво лято. С новите ъпдейти които пускaт дори 5 стaвa тегaв и дрaзнещ. 5с е не лош избор, ОБAЧЕ трябвa дa си прецениш дaли екрaнa ти е достaтъчен. Не е тaйнa че изостaвa с достa кaто рaзмер нa екрaнa, но пък зa товa изглеждa стилен и изчистен. Оптимaлния вaриaнт е 6, но пък тaм пaуър бутонa е от дясно, формaтa вече е зaкръгленa и е изцяло въпрос нa лични предпочитaния.

Тaкa е много общо и всеки си говори неговото. Предлaгa си неговия телефон и рaзни тaкивa. Некa aвторa дaде нaсокa и бюджет, тa дa стесним кръгa.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
nat
Новак
Новак

Ник в играта: Nat
Скайп профил: -
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от nat »

Iphone 4s - ако искаш за 250 лв
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

nat написа:Iphone 4s - ако искаш за 250 лв
можеш да си вземеш и 5s, обаче цената ще се дигне с поне 100 кинта.. пък ако ти се давам пари за 6-цата, само щи кажа, че си струва xD
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Lucky написа:
nat написа:Iphone 4s - ако искаш за 250 лв
можеш да си вземеш и 5s, обаче цената ще се дигне с поне 100 кинта.. пък ако ти се давам пари за 6-цата, само щи кажа, че си струва xD
Айде следващия бисер 5с за 350 лева :nono: Всъщност може ама заключен с iCloud и да си го позлваш за огледалце.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Читава 5-ца до 500 лв няма да намери.Или ще е заключена, или потрошена, реплика или крадена.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

iPhone 5 , iPhone 5S , iPhone 5C - лично съм ги пробвал всичките , най-доволен останах от 5ца-та с която съм по настоящем , и я ползвам от 2 години.Нито 1нъж не ми е правила проблем.Така ,че зимай iphone и изобщо не се занимавай с калпави андройди и тем подобни.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

Сега ще ви кажа аз сум с нокия лумия 710 от 3 години и съм много доволен обаче започна да му се скапва батерията и започнах да го зареждам по 3 пъти на ден и искам да си купя нов. Помислих си пак за лумия обаче искам нещо различно защото е много беден на приложения и тем подобни. Подчертавам телефона ще се използва повече за приложения като viber и интернет.
Последно промяна от Bache Kiko на 14 Мар 2015, 00:52, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

Bache Kiko написа:Сега ще ви кажа аз сум с нокия лумия 710 от 3 години и сум много доволен обаче започна да му се скапва батерията и искам да си купя нов. Помислих си пак за лумия обаче искам нещо различно защото е много беден на приложения и тем подобни.
Нормално да няма много приложения защото вече за Windows 7 спряха потдръжката, но ако си вземеш телефон с windows 8 ще си много доволен, преди имах Nokia Lumia 900 и още я имам де, ползвам я само за музика, а имам и Nokia Lumia 1020, много съм доволен от него, нямам абсолютно никакви оплаквания, но към май месец мисля още някакъв телефон да си взема и се чудя какъв.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Bache Kiko написа:Сега ще ви кажа аз сум с нокия лумия 710 от 3 години и съм много доволен обаче започна да му се скапва батерията и започнах да го зареждам по 3 пъти на ден и искам да си купя нов. Помислих си пак за лумия обаче искам нещо различно защото е много беден на приложения и тем подобни. Подчертавам телефона ще се използва повече за приложения като viber и интернет.
- iPhone. По възможност поне 5s :cheers: Просто няма такава клавиетура :happy:
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”