Излагация
Модератор: Развлечения
- Respected
Излагация
Та ето едно отвратително видео в което показвам част от някои мой фрагове.Внимание!Едита не струва и е с единствената цел да тествам записвачката дали ще ми свърши работа и за други цели.Просто исках да се опитам да наредя различни парчета в едно цяло.Стана, но не е свръх готиното.Не съм обработвал с нищо.Даже и има някои гафове.

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Излагация
Добре ти е станала бай Герги. Но ако беше добавил песни и забавяш на моменти на фраг щеше да ти стане супер!!
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
ахаххаха е Караджа хубаво си го издокарал ама точно на тва клипче баш мене ме излагаш сигурно 1000000 пъти ме уби ахахахахахахахаха

- Напреднал
- Ник в играта: KaenBX
- Скайп профил: ivex.pk
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
На 0:59 не ме уби апък те улучих няняняняняняня

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
Значи нямам софтуера и времето да се занимавам със обработката на подобни неща.Иначе каене, ако СС едишъна ми тръгваше, щяхте да видите markeloff номер 2.Уарзоуна е бъгня и не мога да фаст зуумвам.Иначе сега гледаме напреде към e-sport-а.Само да вземем видео карта и монитор. 

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Слушайте прото шшш... :Д И мен зърнах по тва клипче и си спомням фразата която написа... (zaeha mu awp-to) хухахахуахуаха, брао справяш са супер. И като тебе втори нямааа...KaenBX написа:Става давай малко по бързо със авп мн се бавиш