shmatii ^^ ;dd написа:Защо негрите не ядът ананаси? - 'шот не им съответстват на цвета на кожата
Би ли изневерила? - НИКОГА
От колко време сте заедно? - след няколко дни правим година и 2 месеца
Ако най-страшното за теб е да изгубиш най-близките си, какво би поставила на второ място? - Да видя човекът, когото обичам нещастен...
Какво мислиш за хомосексуалните? - Нормални хора, какво всеки друг. (:
Двама мъже/жени могат ли да отгледат дете като семейство? - ДА!
Ако ти беше отгледана така, как би се чувствала? - Щях да се гордея, че родителите ми са толкова смели, че да не крият ориентацията си.
Каква искаш да станеш като пораснеш? ^^ - учителка в детска градина (обичам малките деца...)
(Мислиш ли да учиш още? Какво?) - да... искам да се занимавам с език или фиология
Кога ти е рождения ден и защо не мога да го запомня? - 9 март ;д и не знам хд
Френския език труден ли е?

- Предполагам, че да? о.о
Аре да хойм' на кафе? - Не ходя по кафета, но може като свършим даскало да се пуснем към някое тепе (примерно аз, ти, Никито и Георги)
Работиш ли, работила ли си, мислиш ли да работиш на тая възраст? - Не съм, но смятам т'ва лято да почна работа
Искаш ли да си независима от вашите? - И да, и не. За сега ме ограничават в рамките на допустимото, което разбира се е нормално. А и честно казано се радвам, че е така, защото вярно не съм малка, но пък не съм и голяма, а родителите ми знаят по-добре от мен кое е правилно и кое не.
Колко дълго трае истинската любов? - Вечно
Ако можеш да промениш нещо в живота си, какво би било то? - Не искам да го споделям тук
Към кого се обръщаш когато имаш нужда от съвет? - Най-добрата ми приятелка
Къде би заминала на почивка? - черноморието
Била ли си безразлична към някой? - за жалост да... и то много пъти....
А някой безразличен към теб? - да, и то човек, към когото и аз бях безразлична, а ми беше важен ....
Какво харесваш в едно момче/мъж? - Най-голямо значение за мен има характерът на даден човек.
Грижиш ли се за външния ти вид.. много?

- Да ;дд ама чак пък много не...