Предложение за добавяне на правило ZBaseBuilder

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за добавяне на правило ZBaseBuilder

Мнение от VIPERA »

Предлагам да се забрани SLOW базите ( Ако го има да се направи ПО РАЗБИРАЕМО ) Играчите ме питат аз не знам какво да им отговоря.. -_-
Почнаха да правят такива бази ...
Изображение
Изображение
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Предложение за добавяне на правило ZBaseBuilder

Мнение от iv00 »

А, баш. От кога чаках някой такъв мап да скалъпя една такава база и да се разреват, ама да кажа "Прочетете новите правила". Та точно за ей такива бази беше правилото за slow независимо дали със син или пембян блок.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Па значи да забраним всичко, както е тръгнало и играчите да нямат, какво да правят, защото сте решили да предлагате всяко едно нещо, а си мълчите в дискусията на сървъра. Не трупате положителни точки така.
Сървъра е с активен airaccelerate 100 и може да се сърфира без никакъв проблем, ако е на 10 ви разбирам да се оплачете, но при положение, че аз това ще ти го мина за секунда, какъв е смисъла да се оплаквате от най-лесния тунел?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Ще го минеш кога ми цъфнат налъмите. Няма място за сърф. В дискусията не съм писал нито съм ти пращал предложения в нотепад дрън та пляс просто защото НЯМАШЕ смисъл да се бутат правилата ама ти искаше да си ги напишеш на твоя си език и да са ти удобни на тебе.

А и няма да забраняваме нищо ново. Това си беше забранено, просто с твоето ново правило вече не е и ще започне да се злоупотребява.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Не бъди смешен, защото може да си се сърфира напълно нормално - височината е фактора, който трябва да се коригира от strafe.

Eй това ти е философията и може да я прегледаш. Ако играч - каже, че иска забрана ще го добави Musti или Евгени, но при положение, че само скъпите ни админи искат реформи не мисля, че е нужно и за това ти правя видеото. Нищо не съм писал на своя глава и можеш да погледнеш, какво е писал първоначално Musti и че аз съм го предложил в същия текстови вариант, но по-оформено.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

Абе кога ти го направи да не можеш да се катериш по сърфа ( и дефакто не може да се сърфи ) ще видим дали ще искате slow аз го предлагам с цел подобряване, но много правила се направиха, не го предлагам за моя изгода та аз съм по на файда да го няма това правило ще си права slow и като ми мрънкат и не гонят ще си ги банвам с право :)
Днеска имаше 3ма на Куку slow 2ма ги дръпнах с Hook после аз си направих slow 1 rund и замрънкаха
- Няма смисъл да гоним - няма да го минем ...
(а бях сам в базата смятай... -_- )
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Nope
Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

Моето мнение е, на втората снимка да е забранено. Другото който може сърф ще си мине базата. А който не може, да се научи. Затова е CS-а да се учиш. + има Сърф сервери, ако искат там да отидят и да се научят.
А и + това, ако може да сложите правилото. Преди да бъди убит да лефти! (Да бъде баннат! или репорт-нат.) Защото зареди това правило дето го няма, много хора се оплакват и ми викат: Рок аре направи нещо зако си админ? И т.н. А аз им казвам че таково правило няма, а и според мен това е малко нечесно, и то затова ония The one е на 1 място защото прави така. И затова има толкова малко умирания!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

Ето ти темата :D viewtopic.php?f=14&t=18724
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Аз съм за! Съгласен съм, с другите.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: K.I.N.G
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от KING »

Категорично ЗА! Старите админи наказваха за това и е нямало оплаквания... :cheers:
Самоконтрол! - това за съжаление е единственият начин да оцелееш в света на идиотите...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Доверявам се на мадрид за съм със двете си ръце.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Правилата за slow:
Musti написа:13) Забранено е да усилвате ефекта на slow special objects т.е. да поставяте син обект и веднага след него да се върви върху зелен. По този начин ефекта на синия се предава по целия зелен. http://prikachi.com/images/79/7025079y.jpg

15) Забранено е да правите постройки, в които има SSO (Slow special object) т.е. син обект върху, който НЕ МОЖЕ да се скача.
По-ясно няма как да бъде. Тази снимка която си дал, Теодор ти е обяснил като човек как да се мине през него.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”