u3HEHAgaART's
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Respected
Re: u3HEHAgaART's
Мога да разделя изработките ти на 2 - въобще не ми харесват и много хубави. При много хубави преобладават аватарите 

- Аматьор
- Ник в играта: Sharoo
- Скайп профил: taina
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Харесват ми.Браво! Надявам се, че ти си ги направил.
Учаквай това което неискаш да учакваш !
- Баннат
- Ник в играта: Excelds ツ
- Скайп профил: ЛС
- Баннат
- Ник в играта: Kifla
- Скайп профил: Лично...
Супер са браво
!

Вярваш - Предават те.
Добър си - Използват те.
Обичаш - Нараняват те.
Мачкаш - Уважават те.
Добър си - Използват те.
Обичаш - Нараняват те.
Мачкаш - Уважават те.
- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Тъй като не ме взехте под внимание си качвам снимка от .psd файла на което се вижда оригиналното изображение правено от мен. На неговото се вижда напълно ясно как ми е изтрил надписа с нескопосаните си умения в PhotoShop и се вижда изключително добре как е замацано там където ми е текста. Искам най на края това изображение да се махне от тук. Правено е от мен за моята верига и не искам да се поставя с чуждо име ! Мога да ви кача изображението с HD качество дори ако искате, което се съмнявм че той може да направи, защото няма от къде да psd файла който се намира единствено в моя компютър.u3HEHAga написа:
А относно всички други изображения които е качил няма смисъл да коментирам че 99% от тях също са крадени от някъде. Няма пак да обърнете внимание...

P.S. има разнимаване в 2те снимки защото съм правил промени. Но имам и конкретната снимка която той е качил, намерена в нета. И ако някой се пита защо шрифтовете са ми с ! то това е защото ги нямам в момента. С чиста инсталация съм и нямам никакви шрифтове.

It's your choice how to live !
- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Обратна връзка:
Като "дизайнер" ти го казвам, спри с тея фрее псд-та.. Едва ли ще ти стане приятно, ако се трудиш 2-3 часа за нещо и накрая го намериш в друг форум, съвсем малко променен от човек, който го представя за свой.
Най-малкото е че изглежда смешно, как един администратор на 26-27 години, прави такива изпълнения.
Най-малкото е че изглежда смешно, как един администратор на 26-27 години, прави такива изпълнения.
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
В началото като видях изработките ти (твои условно казано), си казах, този е голям маниак, уникални са (имайки предвид, че аз не разбирам нищо от PhotoShop) и мислех, че няма кой да те мине специално в тази верига, но тогава се появи Нено и ви сложи всичките в малкия си джоб във всяко отношение. Наистина е неправилно да взимаш чужди .psd файлове и да ги представяш за твои. Няма нищо лошо да ползваш готови, все пак щом са качени в нета, значи авторите нямат нищо против, но може да пишеш автора или да даваш линк към оригинала, или просто да упоменаваш, че си ползвал готово .psd. Не приемай мнението ми като hate или нещо подобно, а като "приятелски" съвет.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Guardian Angel написа:Тъй като не ме взехте под внимание си качвам снимка от .psd файла на което се вижда оригиналното изображение правено от мен. На неговото се вижда напълно ясно как ми е изтрил надписа с нескопосаните си умения в PhotoShop и се вижда изключително добре как е замацано там където ми е текста. Искам най на края това изображение да се махне от тук. Правено е от мен за моята верига и не искам да се поставя с чуждо име ! Мога да ви кача изображението с HD качество дори ако искате, което се съмнявм че той може да направи, защото няма от къде да psd файла който се намира единствено в моя компютър.u3HEHAga написа:
А относно всички други изображения които е качил няма смисъл да коментирам че 99% от тях също са крадени от някъде. Няма пак да обърнете внимание...
P.S. има разнимаване в 2те снимки защото съм правил промени. Но имам и конкретната снимка която той е качил, намерена в нета. И ако някой се пита защо шрифтовете са ми с ! то това е защото ги нямам в момента. С чиста инсталация съм и нямам никакви шрифтове.
Премахвам, коментара и изображенията по твое искане, по-простата причина, че те уважавам като човек.
И да background изображението наистина е твое, но текста и текстурата на самият надпис е изцяло променен.
Не виждам какво се опитваш да докажеш , че е твоя изработка ли? Твоя е и какво стана, промени ли нещо?
Ти си знаеш най-добре..
Нямам лоши чувства към никой и не съм искал да те обидя по някакъв начин, не че ми и пука : )
Аз пък не те приемам за "дизайнер" нито теб , нито пък себе си, не знам какво си си въобразил, но не ми и пука за мнението ти : )DeMoNTRAK написа:Като "дизайнер" ти го казвам, спри с тея фрее псд-та.. Едва ли ще ти стане приятно, ако се трудиш 2-3 часа за нещо и накрая го намериш в друг форум, съвсем малко променен от човек, който го представя за свой.
Марти никога не съм имал лоши чувства към теб , нито пък приемам коментара ти за hate.DemoLitioN написа:В началото като видях изработките ти (твои условно казано), си казах, този е голям маниак, уникални са (имайки предвид, че аз не разбирам нищо от PhotoShop) и мислех, че няма кой да те мине специално в тази верига, но тогава се появи Нено и ви сложи всичките в малкия си джоб във всяко отношение. Наистина е неправилно да взимаш чужди .psd файлове и да ги представяш за твои. Няма нищо лошо да ползваш готови, все пак щом са качени в нета, значи авторите нямат нищо против, но може да пишеш автора или да даваш линк към оригинала, или просто да упоменаваш, че си ползвал готово .psd. Не приемай мнението ми като hate или нещо подобно, а като "приятелски" съвет.
И с Петър /Neno/ (малко хора и/или почти никой не му знае името) се гордея най-много от всички които познавам, той е виртуоз и голям майстор на Photoshop-a както и има голямо въображение за създаване на чудесни изработки.
И аз като теб съм го признал.
Знаеш или пък ако не знаеш вече си го разбрал и теб те уважавам достатъчно, за да се разбираме и помагаме когато е необходимо.

- Respected
- Ник в играта: Neno
- Обратна връзка:
Ай спрете са ве хора 
Добре де хедъра който правих за веригата нали е моя изработка? Как тогава ще обясните картинката с разрушените блокове ?
Да не би аз да съм ги правил? Не не съм я правил аз. Взех картинката с блоковете от нета и просто добавих въображението си. Дай сега сигнатурите които всеки дърпа от нета картинки и им добавя ефекти, да го задължаваме да казва кой е автора ?
Значи ако нещо е свалено от нета или преправено дори с добавяне на един просто шрифт, се счита за собствена изработка.
Тук не сме photoshop сайт, и всеки може да прави каквото си иска. Щом го е направил добре и хората са го харесали без значение колко труд е вложил, защо да няма право да каже че е негова творба след като е добавил негова идея за промяна ? Да не е изцяло негова, но той си го е направил по свой начин и според мене има право!
Да ще се радвам ако видя човек да направи нещо наистина свое и уникално, но не всеки е вманиачен като мен и др. като мен.
Не можеш да дадеш нещо насила, ако другия не го поиска силно!

Добре де хедъра който правих за веригата нали е моя изработка? Как тогава ще обясните картинката с разрушените блокове ?
Да не би аз да съм ги правил? Не не съм я правил аз. Взех картинката с блоковете от нета и просто добавих въображението си. Дай сега сигнатурите които всеки дърпа от нета картинки и им добавя ефекти, да го задължаваме да казва кой е автора ?
Значи ако нещо е свалено от нета или преправено дори с добавяне на един просто шрифт, се счита за собствена изработка.
Тук не сме photoshop сайт, и всеки може да прави каквото си иска. Щом го е направил добре и хората са го харесали без значение колко труд е вложил, защо да няма право да каже че е негова творба след като е добавил негова идея за промяна ? Да не е изцяло негова, но той си го е направил по свой начин и според мене има право!
Да ще се радвам ако видя човек да направи нещо наистина свое и уникално, но не всеки е вманиачен като мен и др. като мен.
Не можеш да дадеш нещо насила, ако другия не го поиска силно!