Оплакване от несправедлив бан - haggerat
- Новак
- Ник в играта: katericaaaaaaa
- Скайп профил: ivailo.plamenov69
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан - haggerat
1. Вашият ник: haggerat
2. Сървър: SlackServ.com # Deathrun
3. Ник на админа: r1oday
4. Вашето IP: 79.100.38.96
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) - BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 3
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin r1oday.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : haggerat
[AMXBans] Reason : ' developer '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 112255619 '
[AMXBans] Your IP : ' 79.100.38.96 '
Kicked : You are BANNED. Check your console.
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) - http://dox.bg/files/dw?a=b86f23008e
2. Сървър: SlackServ.com # Deathrun
3. Ник на админа: r1oday
4. Вашето IP: 79.100.38.96
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) - BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 3
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin r1oday.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : haggerat
[AMXBans] Reason : ' developer '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 112255619 '
[AMXBans] Your IP : ' 79.100.38.96 '
Kicked : You are BANNED. Check your console.
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) - http://dox.bg/files/dw?a=b86f23008e

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан - haggerat
Още като влезнах в сървъра и видях как забиваше от девелопера и на 3-4 пъти като те проверих беше с над 120 фпс (и няколко пъти над 110),а да не говорим лятото колко бана яде пак за тоя девелопер и имаше наглоста да си рескаш постоянно рутера (и не ми минавай с номера,че няма нищо такова щот съм ти запомнил името във форума (katerica)
Какво да допълня днес се раздават безплатно банички 1 бан за една баничка иф ю нол ват ай мийн
ако не си разбрал значи си 120 фпс хак 110 фпс хак 105 фпс хак нещо друго ?
Какво да допълня днес се раздават безплатно банички 1 бан за една баничка иф ю нол ват ай мийн
ако не си разбрал значи си 120 фпс хак 110 фпс хак 105 фпс хак нещо друго ?
- Новак
- Ник в играта: katericaaaaaaa
- Скайп профил: ivailo.plamenov69
- Обратна връзка:
Значи виж кво, първо лятото не съм играл ЦС аз си имам живот не като полувината от вас. 2ро фпсто ми на мен ми върви със 98-99 не знам какви си ги въобразяваш да казваш 120, ако е така както казваш искам твоето демо да видя къде гледаш колко ми е фпс-то и искам ако е 120 фпс да ми сложете вечен бан да не влизам във вашите сървари и във вашият сайт.3то ти влизаш през месец-два само и само да баннваш хората ейтака дори не знаеш кой е хак и кой не.4то се защитаваш много добре давай гледай демото и искам да ми кажеш къде забивам.

- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
katericaaaaaaa написа:Значи виж кво, първо лятото не съм играл ЦС аз си имам живот не като полувината от вас. 2ро фпсто ми на мен ми върви със 98-99 не знам какви си ги въобразяваш да казваш 120, ако е така както казваш искам твоето демо да видя къде гледаш колко ми е фпс-то и искам ако е 120 фпс да ми сложете вечен бан да не влизам във вашите сървари и във вашият сайт.3то ти влизаш през месец-два само и само да баннваш хората ейтака дори не знаеш кой е хак и кой не.4то се защитаваш много добре давай гледай демото и искам да ми кажеш къде забивам.
Хм...Като гледам правописа ти се отчайвам..Ти нямаш право да казваш кой кога влиза и кой кога не.Дръж се малко по-прилично.
Последно промяна от JukeCity на 15 Дек 2015, 23:57, променено общо 2 пъти.
Причина: Излишен коментар/Спам. Моля да пишат хора , които са гледали демото!
Причина: Излишен коментар/Спам. Моля да пишат хора , които са гледали демото!
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Aз не съм длъжен да ти предоставям демо,но помня,че запазих снимките на първите 2 проверки (но изчаках още няколко в които показа над 120 и директно ти бих шута) ,а относно това колко влизам си е лично моя работа и щом съм стигнал до тоя пост явно съм заслужил .katericaaaaaaa написа:Значи виж кво, първо лятото не съм играл ЦС аз си имам живот не като полувината от вас. 2ро фпсто ми на мен ми върви със 98-99 не знам какви си ги въобразяваш да казваш 120, ако е така както казваш искам твоето демо да видя къде гледаш колко ми е фпс-то и искам ако е 120 фпс да ми сложете вечен бан да не влизам във вашите сървари и във вашият сайт.3то ти влизаш през месец-два само и само да баннваш хората ейтака дори не знаеш кой е хак и кой не.4то се защитаваш много добре давай гледай демото и искам да ми кажеш къде забивам.

- Respected
Днес има доста цикления по сървърите, които започнаха от вчера т.е. може да има fake fps show - плъгина не е на 100% надежден. Какво мислят останалите за оплакването?
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Докато бях админ в ХНС плугина си работеше на 100%. Ако искате го вземете него,ако са еднакви то направете проверка с програмата за видеота.
- Respected
Абе няма 100-това точност. Това е игра, да не казвам на колко години и тези модификации не могат да оправят недъзите и
От тук нататък да пишат такива, които са гледали доказателствата, да не се стига до нежелани последици за двете страни.

- Баннат

По тая снимка си с нормално Фпс,предполагам че от самия лаг дропваш пакети,от което ти скача толкова Фпс то.
Нека тези, които имат си на представа от скокливците да изкажат мнение.
Според мен играча е чист.
EDIT: Бана е премахнат. Извиняваме се за причиненото неудобство.
Приятна игра в сървърите ни!