Пробвах да изтегля няколко версии на Photoshop и секи път ми показва следната грешка !

Отново ми помогна тря те чепя тебеb0bibg написа:Начи първо на това което го теглив десен клик и избираш ''Advanced'' и после избирав ''Set Download Location'' и ти се появява едно прозорче ... след това отиваш в ''My Computer''/''Program Filles'' и цъкаш ''ок'' и после цъкаш старт на торента който теглиш и си готов ;) Дано съм ти помогнал.
Ако неможеш да се справиш пиши на скупе : monster98110312
Пич за тебе винаги ... а до помагането нищо трудно ,но се някой трябваше да ти помогне.. дано да нямаш проблеми и със други програми.. айде Локвайте.. ;)fragman написа:Отново ми помогна тря те чепя тебеb0bibg написа:Начи първо на това което го теглив десен клик и избираш ''Advanced'' и после избирав ''Set Download Location'' и ти се появява едно прозорче ... след това отиваш в ''My Computer''/''Program Filles'' и цъкаш ''ок'' и после цъкаш старт на торента който теглиш и си готов ;) Дано съм ти помогнал.
Ако неможеш да се справиш пиши на скупе : monster98110312
Това не е от ''qTorren-a'' а от самата инсталация... сега като вече ти се оправи ''qTorrenta'' можеш да си свалиш друга версия на фотошоп ,защото и яс така преди имах проблеми като тебе но със времето си се оправи ,но както си решиш ти ако искаш си тегли друг фотошоп ако искаш недей ... това е моята препоръка към тебе ;).fragman написа:
Ето това ми изписва при инсталирането
Искаш да кажеш ,че ''qTorrenta'' пречи на инсталацията на фотошопа ?3r0R :]] написа:Истривай квото има от µTorrent та и влез на интернет истегли от ново
и на мен се случвало тоя проблем истих квото има от µTorrent та и
от ново пак го истеглих и се оправи
Според мен ти е от windows-a. Нова версия на windows си, не е до разработена и т.н. Изчакай Гената да дойде той ги чатка, тея.fragman написа:Тва изобщо не е вярно изтеглих половината photoshop-a и на секи дава пак същата грешка
Питах го 1-виBillyHlapetto написа:Според мен ти е от windows-a. Нова версия на windows си, не е до разработена и т.н. Изчакай Гената да дойде той ги чатка, тея.fragman написа:Тва изобщо не е вярно изтеглих половината photoshop-a и на секи дава пак същата грешка
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта