Режисьор: iSpoxxy
Организатор: Dim4ou
Участници: Dim4ou, NO FEAR, M[o]PyK и някакви други.

Едитор и добавил музиката: b0bibg
Модератор: Развлечения
Следващия път като правя нещо ще го направя по твоя начин. Няма как да не те извикамbazookA написа:Направи демото с hud_draw 0, едитни го на Sony Vegas. Виж как се слага музика има много уроци и го направи само на 1 стена г/д без да се местят толкова, защото с тоя FreeLook е гадно. Някак си заснеми ги всичките, без да местиш камерата, плс викни и мен, когато ще го правите пак / ако го правите /.
Tо така е оригиналния Harlem Shake. Нешо като това :Dim4ou написа:да супер е , и мисля че трябва да го направим пак ама да стане по хубаво.Например някой да почне да се мести леко докато се пее КОЛИО ТЕРОРИСТА! и после всички един до друг.Мисля, че така ще стане по добре , а вие ?
Според мен трябва да го направим така и да започнем с набиране на хора (трябва да са много). Наистина би било голяма реклама на веригата!bazookA написа:Tо така е оригиналния Harlem Shake. Нешо като това :Dim4ou написа:да супер е , и мисля че трябва да го направим пак ама да стане по хубаво.Например някой да почне да се мести леко докато се пее КОЛИО ТЕРОРИСТА! и после всички един до друг.Мисля, че така ще стане по добре , а вие ?
Даже можем да направим реклама на SlackServ. Познавам много едитори ще викна един да направи добро видео. Всички ще го качим в vbox7 и youtube профилите си и ще направим голяма реклама.
Да, и без това нали този "соло танцьора" трябва да е с маска? Това е лесно, просто някой (аз) админ (аз) да си сложи шапка и да танцува 1ви (аз)bazookA написа:10 човека са достатъчни. Препорачително админи в JB- то, защото там има други скинове и е по - яко. Ще трябва да се сложи пас на JBто за около 10 мин или да се направи съшия сървър със същия мод, ще питам KnifeR за едита - сигурен съм, че ще се съгласи и ще го направим.
Нищо лично, но не са много добри. Щом Nicky ще прави сървър всички трябва да сме с маски. Аз знам един чудесен трик с Alt + Rotate Mouse Strafing дето се въртиш супер луду и може аз да съм солотоiSpoxxy написа:Да, и без това нали този "соло танцьора" трябва да е с маска? Това е лесно, просто някой (аз) админ (аз) да си сложи шапка и да танцува 1ви (аз)bazookA написа:10 човека са достатъчни. Препорачително админи в JB- то, защото там има други скинове и е по - яко. Ще трябва да се сложи пас на JBто за около 10 мин или да се направи съшия сървър със същия мод, ще питам KnifeR за едита - сигурен съм, че ще се съгласи и ще го направим.
Офтопик:
Вече правя едита не се притеснявайте ,ако не стане ще пиша по темата.bazookA написа:Чакай де още нищо не се знае. Кой ще участва, кой ще едитва. Само се знае, че Nicky отговаря за сървъра.
Аз искам да участвам но последно време съм много заетDim4ou написа:добре аз ще си оставя скайпа щото може после и да не влеза (да не видя) скупе:ruchkalo Аз ще питам някой за участник до 10 ч0века ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта