disconnecting ще ми обясните ли на какво се дължи това?

Самият фаил '"de_dust2.bsp" го няма в маповетеLucky написа:Изтрий "de_dust2.bsp" от папката cstrike/maps и после го изтегли (може от тук) и го сложи пак на мястото, мисля че така ще ти тръгне.
>... Изтегли файла от линка по горе и го сложи в cstrike/maps и ще ти тръгне :Оcjr написа:Самият фаил '"de_dust2.bsp" го няма в маповетеLucky написа:Изтрий "de_dust2.bsp" от папката cstrike/maps и после го изтегли (може от тук) и го сложи пак на мястото, мисля че така ще ти тръгне.
Леле абе ти четеш ли изобщо ? там ясно съм написал че като отворя фаила ми излиза грешка!>sLk> написа:>... Изтегли файла от линка по горе и го сложи в cstrike/maps и ще ти тръгне :Оcjr написа:Самият фаил '"de_dust2.bsp" го няма в маповетеLucky написа:Изтрий "de_dust2.bsp" от папката cstrike/maps и после го изтегли (може от тук) и го сложи пак на мястото, мисля че така ще ти тръгне.
Мерси Lucky много ми помогнаLucky написа:Ами тогава пишеш в google "de_dust2 map'' http://maps.cs-bg.info/maps/cs/109/ eто ти друг линк..и го слагаш на посоченото по-горе място.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта