Страница 1 от 1

Относно оплакванията от СМС Потребители

Публикувано на: 18 Яну 2014, 02:57
от famozeN
Има малко неразбирателство относно раздела оплакване от смс админи и оплакване от играчи. Значи пускам оплакване от потребител (смс админ) който не е нарушил смс правата си, а е нарушил правилата на сървъра в който играе. От там ми пишат под мнението цитирам "Това е за оплакване от СМС Админ/ВИП т.е не му е тук мястото". И респективно аз отивам в смс услуги и пускам оплакването там докато някой неми каже цитирам "Това не е нарушение на СМС правилата". Моля да се обърне внимание на този малък проблем и да нестава такова разминаване. Дори потребителя да е смс/вип да може да се наказва според правилата на сървъра и да нени пращат за зелен хайвер.

Re: Относно оплакванията от СМС Потребители

Публикувано на: 18 Яну 2014, 03:06
от Ивчо
Така е прав си.Ще закача темата да я видят всички и смс потребители нарушили правилата на сървъра да се наказват.В случая бан за 1 ден за предоставените от теб доказателства.Ще видя утре да променя малко правилата.

Re: Относно оплакванията от СМС Потребители

Публикувано на: 18 Яну 2014, 15:39
от DemoLitioN
Щом не е нарушение на СМС правилата се пуска в Оплакване от играчи, където се наказва, както и "обикновените" играчи, а вече ако е нарушил правило на СМС правилата се пуска в Оплаквания от СМС Админ/Вип, където да се вземат мерки и съответно наказание било то отнемане на флаг или на правата на цяло.

Re: Относно оплакванията от СМС Потребители

Публикувано на: 06 Авг 2014, 17:24
от beOnewithMe
Ами, ако СМС потребителя наруши правило на сървъра, което е за Бан според наказателният кодекс? Не трябва ли да се санкционират правата му, след като е баннат?

Re: Относно оплакванията от СМС Потребители

Публикувано на: 06 Авг 2014, 19:03
от Tony Montana
Само ако е баннат за помощни средства.