Проблем с ХНС

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SkulL|
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем с ХНС

Мнение от Dark Mist »

Защо всеки път когато се пусне ХнС в jailbreak играта автоматично излиза от сървъра и показва ТОЗИ проблем?
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: MonSterko^^

Re: Проблем с ХНС

Мнение от Stanislav0119 »

Този проблем не е само при теб, пробвай с друг CS или изчакай още мнения
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

проблема е и при мен и при още няколко човека. не го мисли нямат намерение да го оправят, намери си другаде да играеш или просто се примиряваш когато те кикнат с 247 jbpacks http://prikachi.com/images.php?images/283/7991283U.jpg

аз лично избрах да сменя сървъра защото тук нито наказват админите нито са сериозни.

направил съм 10000 репорта и 5000 предложения и съм репортнал 1500 грешки на 1 СА и никои нищо. ако питате мен собствениците на слак чакат да умре и да спрат да се занимават с него.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SkulL|
Обратна връзка:

Мнение от Dark Mist »

mTs | fyb написа:проблема е и при мен и при още няколко човека. не го мисли нямат намерение да го оправят, намери си другаде да играеш или просто се примиряваш когато те кикнат с 247 jbpacks http://prikachi.com/images.php?images/283/7991283U.jpg

аз лично избрах да сменя сървъра защото тук нито наказват админите нито са сериозни.

направил съм 10000 репорта и 5000 предложения и съм репортнал 1500 грешки на 1 СА и никои нищо. ако питате мен собствениците на слак чакат да умре и да спрат да се занимават с него.
Виждам ..
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”