Предложение за сървърите.
- Новак
- Ник в играта: ach0-
- Скайп профил: bruterforce
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за сървърите.
Предложението ми е да се сложи "rankstats" в всички сървъри за да може да е по зарибено и да се превличат играчи. Например:
[Level1] ach0-: hi all. и като играча като направи над 50кила и става Левел2 и така нататък.. няма какво да ви обяснявам мисля, че сте запознати.
[Level1] ach0-: hi all. и като играча като направи над 50кила и става Левел2 и така нататък.. няма какво да ви обяснявам мисля, че сте запознати.
- Respected
Re: Предложение за сървърите.
Привет!ach0- написа:Предложението ми е да се сложи "rankstats" в всички сървъри за да може да е по зарибено и да се превличат играчи. Например:
[Level1] ach0-: hi all. и като играча направи над 50кила и става Левел2 и така нататък.. няма какво да ви обяснявам мисля, че сте запознати.
Не ми допада частта „всички сървъри“, защото явно не играеш във всички сървъри на веригата, за да знаеш положението. Това по-скоро е плъгин за Fun Melee, но далеч по-наложителни неща има пред това и не мисля, че има смисъл от предложеното. Против!
- Супер потребител
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
По-скоро този плугин е за war3 сървъри,ще се развалят още повече сървърите с това от мен ПРОТИВ.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Според мен е пък доста добра идея,но не мисля,че е подходящо за всички сървъри.Според мен става за фън сървърите.
- Новак
- Ник в играта: ach0-
- Скайп профил: bruterforce
- Обратна връзка:
Няма да се развалят сървърите напротив и както r1oday поне този плугин да се добави в фън сървърите. Ако трабва аз лично ще ви дам плугина.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Level-и са подходящи единствено за War3, за другите сървъри няма смисъл. Може да се добави rank, който да показва топ 30 по време на игра, стига това да не ебава другите части по сървъра
- Respected