Всичко свързано с Уроците за Counter-Strike.
Направа, обяснения, въпроси и отговори.
Потребителски аватар
HELLOKITTY
Новак
Новак
Мнения: 40
Регистриран: преди 7 години
Ник в играта: HELLOKITTY
Вашият пол е: Жена
Контакти:
Статус: Извън линия

Тактики за CS

Мнение от HELLOKITTY » преди 7 години

ТАКТИКИ

Когато играете CS предполагам, тръгвате, накупили някакви мизерни оръжия и мислейки се за "газар", въртите се из картата като идиот и изобщо не обръщате внимание на същността на играта.

Това е грешно!

Когато играете CS се фокусирайте на мисията която ви е поверена... ако играете на de карти (карти с залагане/обезвреждане на бомби) и играете Terrorist ВИНАГИ следете този от вашия отбор в който е бомбата с останалите играчи (колкото повече играчи пазите бомбаджията Laughing толкова по-голям шанс за успех имате, следователно и ще получите повече пари). Ако оставите играча с бомбата да тръгне сам срещу противниковия отбор го обричате на сигурна гибел. Внимавайте когато започва рунда защото е много възможно бомбаджията да хвърли бомбата на друг човек, това може и да стане по-средата на играта, затова просто следете човека с бомбата. Ако бомбаджията си заложи бомбата а вие сте на другата част на картата потърсете на радара за хора от вашия отбор, заберете ги и отидете заедно на бомбата където за да я защитавате просто се каширайте Laughing . Защитавайте бомбата НА ВСЯКА цена! Даже и да ви убият но да спечелите рунда няма значение... на другата игра другия отбор ще са бедни а вие ще имате много пари и ще ги ръшнете без проблем Twisted Evil . Ако играете Counter-Terrorist на de карта играта е сравнително лесна, каширайте се на бомбата в началото на рунда и чакайте, ако бомбата бъде заложена на друго място потърсете отново на радара за ваши хора и ги заберете, оттам идете и обезопасете сектора на бомбата, след което обезвредете бомбата (купуването на клещи е мноого полезно, естествено ако обикаляте като педерунгел и стреляте всичко което срещнете не си купувайте, това ще са пари на вятъра). За превземане и обезвреждане на бомбата (особено ако сте сам) е много тактично да използвате и тактиката (промъкване), казвам ви (Walk-а е номер 1 Laughing ).

Сега за картите с заложници, ако сте Терорист на такава карта играта е много по-лесна отколкото мислите, просто се каширате при заложниците и чакате за контрите, много полезно е да застанете зад заложниците и така ако играчите от противниковия отбор стрелят по-заложниците убиват както вас така и заложниците, и едно че губят пари, друго че ако убият всички заложници губят играта (все пак ако използвате тази тактика един от вашия отбор трябва да се скрие някаде и да не мърда и така накрая "The hostages have not been rescued". Ако видите някъде конта-терорист който да води заложниците стреляйте по него нищо че ще убиете и заложниците! Въпроса е да предотвратите извеждането на заложниците и съответно загубването на играта ви. Ако сте контра на cs карта просто отивате и (гранатите и флашовете в този случай са много полезни) така заслепявате и отнемате живот на противниците ви отивате и ги избивате, извеждате заложниците и сте готови. Препоръчвам ви като ги нападате да не сте сам защото, ами, ще умрете....

И сега остана за VIP картите, ами, това е подобно на bomb plant/defuse картите, просто с вашия отбор на всяка цена пазите VIP играча, а ако вие сте VIP и видите противник, препоръчвам ви да се скриете и да оставите играчите от вашия отбор да се спрявят с него защото ако вие умрете, вашия отбор губи играта...

РАДАР

Използването на радара е много важна част от CS... ако сте Терорист можете да видите къде е бомбата или бомбаджията, ако сте Контра-Терорист можете да видите къде са заложниците, и Т и КТ могат да виждат свойте съотборници което прави радара още по-важен... запомнете, сините точки на радара са вашите съотборници.

КОНФИГУРАЦИЙ

Преди да почнете да играете CS ви препоръчвам да си настройте контролите така както искате, настройвайте докато не усетите че ви е удобно... ако не знаете много хора клякат с SPACE, скачат с Mouse2, обезвреждат/залагат бомбата с G, хвърлят оръжия с Mouse3 и т.н.

Също така трябва да купувате оръжията който найстина харесвате, оръжията с който мислите че можете да убиете, а не да се правите на газари, всеки човек си има любими оръжия.

ТРЕНИРАНЕ

Препоръчвам ви да тренирате много преди да започнете да играете карти с мисий, съветвам ви да играете на aim_ и fy_ карти в началото където няма мисий, за да задобреете... втория ми съвет е да играете с ботове, те са много полезни за подобряване на рефлексите и боравенето с оръжия.

Взето от CS-BG.INFO :)
EVERYBODY LIES

Потребителски аватар
UniquePower
Напреднал
Напреднал
Мнения: 110
Регистриран: преди 7 години
Ник в играта: UniquePower ;**
Вашият пол е: Мъж
Контакти:
Статус: Извън линия

Re: Тактики за CS

Мнение от UniquePower » преди 7 години

Прочетох до край урока. Доста е полезен. Аз някой път се правя на "герой" и ръшвам сам :D, но някои опити са успешни :P
Изображение

Потребителски аватар
Bashman !
Напреднал
Напреднал
Мнения: 158
Регистриран: преди 7 години
Ник в играта: Bashman
Скайп профил: maniak1530
Контакти:
Статус: Извън линия

Re: Тактики за CS

Мнение от Bashman ! » преди 7 години

Някои неща са верни, но това да играем с ботове :roll: Как да играя с ботове, като в стийм играта няма такива ? :D

ew0ny
Статус: Извън линия

Re: Тактики за CS

Мнение от ew0ny » преди 7 години

Bashman ! написа:Някои неща са верни, но това да играем с ботове :roll: Как да играя с ботове, като в стийм играта няма такива ? :D
:tooth: :tooth:

Отговори

Върни се в “Уроци”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта