Футбол.

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Мнения: [ 0 ]
Регистриран на: 20 Юли 2013, 17:50
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Футбол.

Мнение от X. ALONSO »

Здравейте,
в тази тема ще има: Игри (download) 2 ще са игрите...
UEFA EURO 2012 - LINK (DOWNLOAD) http://www.zamunda.net/details.php?id=309821&hit=1

## Производител : EA Sports

## Сайт на производителя : [http://www.ea.com/

# # Коментар: The EA SPORTS UEFA EURO 2012 ™ експанжън пакет за EA SPORTS FIFA 12 пресъздава всички вълнение на официалния турнир с над 50 европейски национални отбори, всичките осем официални стадиони и цялата грандиозност и атмосфера на един от най-големите и най-гледаното спортно събитие на планетата. Състезавайте се като любимите си страна в автентичен онлайн режим турнира срещу съперничещи народи в груповата фаза, напредъка чрез нокаут кръга, и в крайна сметка се състезават за шанса да бъде коронясан на UEFA EURO 2012 ™ шампион. Изцяло новият Expedition Mode, предназначена изключително за UEFA EURO 2012 ™ дава възможност на феновете да се изгради и да се конкурират с персонализиран отбор срещу други европейски нации на стратегии пътуването си из Европа. Плюс това, ще бъде в състояние да преживеят драматичните моменти от UEFA EURO 2012 ™ квалификационната кампания с предизвикателства на базата на реални резултати и преиграване ключови моменти от UEFA EURO 2012 ™ турнира.



## Системни изисквания :

Минимални изисквания:

Processor: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ (Dual core processor /Core duo 2 or better)

Video Card: ATI RADEON HD 2900 / NVIDIA GEFORCE 8800 GS

Memory: 2 GB

OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7

HDD: 7 GB



## Инсталация :

1. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.

2. Инсталирайте играта.

3. Копирайте съдържанието на папка SKIDROW, намираща се на DVD-то, в инсталационната директория на играта.

4. Играйте!

Играта е самостоятелна, няма multiplayer.


UEFA Champions League 2006-2007: http://www.zamunda.net/download.php/121 ... 11.torrent http://www.zamunda.net/details.php?id=121398&hit=1

## Производител : EA sports
## Снимки от играта : http://www.gamespot.com/pages/image_vie ... undefined/

## Изисквания : 1.3 GHz

256 Megabytes of RAM (512 MB recommended)

DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 64 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 11)

1.17 GB free hard disk space for DVD-ROM format

And additional space required for saved games and DirectX 9.0c installation

DVD-ROM drive

DirectX 9.0c Compatible Sound Card

512Kbps or greater broadband connection for online gameplay

MS compatible mouse

Keyboard

16 bit color is not supported

## Коментар :

Футболът никога не е изглеждал по-добре

Винаги, когато някой спомене името на FIFA - култовата серия на ЕА - ще се намери друг, който ще се осмели да опонира, че предпочита Winning Eleven Pro Evolution Soccer на Konami. Разбира се, че нямаме право да бъдем съдници и ограничаваме желанията на геймърите - все пак различните игри се правят именно за индивидуалните вкусове на играчите. Целта и на двата производителя обаче е да създадат перфектната футболна симулация, която да затвори устата на конкуренцията. В тази неравна битка нещата винаги са били на кантар. Ту PES изглежда по-добре, ту Electronic Arts изпъкват с някой нов режим на игра. Тази година обаче има обезкуражителна новина за всички любители на серията на Konami.

UEFA Champions League 2006-2007 е невероятна!

Новото издание на футболната симулация на ЕА не носи името FIFA, но пък има всичко, което сме свикнали да виждаме в тези игри. Тя е посветена на най-големия европейски футболен шампионат „Шампионската лига” и се появява именно в момент, в който той е пред прага на финалната си фаза. В UEFA Champions League 2006-2007 (UEFA CL) са включени почти всички клубни отбори на Европа, които участват в „Шампионска лига” и „Купа на УЕФА”. Казвам почти всички, защото авторите са изпуснали да добавят например български грандове като Локомотив - София, ЦСКА, Литекс и т.н. За сметка на тях в новото творение на ЕА България е представена гордо от Левски, който фигурира с пълния си блясък в секцията Rest of the World (където между другото се мъдри и Ювентус с Валери Божинов, който играе в Б групата на италианския шампионат).

Въпреки дребните пропуски ЕА са включили 268 отбора от 17 лиги, като във всеки тим има средно по 25 играчи. Това прави над 6500 футболисти, като ВСИЧКИ са с истинските си имена, а повечето са с истинските си лица и сходни телосложения. За разлика от серията FIFA, тук няма да видите нито един национален отбор, което е следствие на лиценза на геймката. Мат Холми, главният геймдизайнер на UEFA CL, разяснява, че двата лиценза - този на FIFA и този на UEFA - са съвсем различни и няма никакъв начин да бъдат обединени в едно. Така надеждата да видим новата FIFA 08 като сбор между...


Приятна игра!
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта