Правилник на форума, моля прочети!
Потребителски аватар
Slackserv.com
Администратор
Администратор
Мнения: 11
Регистриран: преди 10 години
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: [SlackServ]
Контакти:
Статус: Извън линия

Правила на форума

Мнение от Slackserv.com » преди 8 години

1. Писането на кирилица е задължително!
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"!
Изключения се правят за никове и специални наименувания!

2. Заглавието Ви трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н , НЕ се толерират!
3. Темата, която пускате трябва да бъде в правилният раздел!
4. Преди да пуснете дадена тема ,проверете във форумната търсачка дали вече няма подобна!
5. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)!
6. Забранява се използването на аватари и подписи с нецензурно ,неморално или расистко съдържание (цитати, снимки и др.), като последиците от това ще варират от предупреждение до бан от форума за минимум седмица! Правилото важи и за употребата на гореспоменатите забранени материали в постовете и теми.
7. Забранява се регистрирането на повече от 1 потребителски акаунт за едно IP!
8. Забранява се писането на всяка дума с главна буква,или изцяло писането само с главни букви[caps lock] приема се като повишаване на тон!
9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!
10. Забранени са постовете, които съдържат само offtopic и Емотикони!
11. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!
12. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат променяни и/или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор!
13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!
14. Забранено е постването на безсмислени коментари от рода на "Яко!", "Супер!", "xaxa" ,"Добър урок, браво", Добри са браво +1, Оценки по десетобалната система 10/10 както и псевдо-модераторство (счита се за спам)
15. Кандидат админите нямат право да пускат повече от една кандидатура на месец. Всяка следваща кандидатура ще бъде Отхвърлена или преместена в Коша без предупреждение! Ако на 3 кандидатури последователно е получил НЕ му се забранява пускането на кандидатури за 6 месеца. Всяка следваща кандидатура в горепосочения период ще се наказва с предупреждение и е възможен бан от форума заради умишлен спам. Всеки ще си носи последствията при НЕ спазване на това правило и оправдания като не съм видял или недочел или злоупотребил няма да се толерира и ще се наказва с предупреждение.
16. Забранява се използването на всякакви цинизми и подигравки (дори и не в прав текст).
17. Забранява се рекламирането на сайтове свързани със Counter-Strike или какъвто и да е друг вид сървъри за игра, нарушението води до БАН!
18. Забраняват се Теми, постове, коментари, изказвания, линкове и offtopic-ци, в които да се обсъждат/рекламират хакове свързани с игри.

Нарушено правило се наказва по преценка на Администратора/Модератора !
Екипът запазва правото да променя правилата по всяко време!

Заключена

Върни се в “Правила [МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ!]”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта