Оплакване от Админ - Lubownichkataaa

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Скайп профил: sniper_0073
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - Lubownichkataaa

Мнение от BqGsTvO_oT_3aTBoPA »

1. Nick на Админа: Lubownichkataaa
2. IP на Админа: 95.42.52.244
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Банва за обиди; Пише на HUD-чата глупости; Издава затворници, които притежават оръжие.
4. Доказателство: http://www.slackserv.com/banlist.php?view=4351 http://www.slackserv.com/banlist.php?view=4352 http://imgup.slackserv.com/4084269-SS-u ... hc4ogk.bmp http://imgup.slackserv.com/7017755-SS-s ... yogsgs.bmp
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak
Последно промяна от DemoLitioN на 04 Сеп 2013, 16:41, променено общо 2 пъти.
Причина: Редактиране по образец!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lubownichkataaa
Скайп профил: waletoo97
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ Lubownichkataaa

Мнение от Lubownichkataaa »

:D много сте ми смешни :D точно за това си правя и снимки

Levski sofia
гагвала съм го над 20 пъти и накрая реших да го банна :)
http://prikachi.com/images/228/6523228G.jpg
http://prikachi.com/images/229/6523229T.jpg

Drawingnot или там какъвто е
Има лошо поведение към админите
http://prikachi.com/images/271/6523271U.jpg

Другия път да внимава какви неща говори на админите!
и бана му е за 5 минути

това за худа стана без да искам и се извиних във чата!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: Оплакване от сървър администратор Lubownichkataaa

Мнение от Tony Montana »

1. За обиди не се банва освен ако не е на U@ (в случая е прекалила с мерките, но и вие не сте света вода ненапита)
2. На линка където "издава" затворник не е ясно тя дали е СТ или не. Когато е СТ има право.
3. Правилото за худа, което смс админите най-редовно нарушавате, няма да го коментирам защото не знам случайно ли е станало или не.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

щом е решила да го банне значи е преценила, че това ще е по добре. В правилата пише също, че админа има право да променя правилото ако се наложи по всяко време
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Tony Montana написа:1. За обиди не се банва освен ако не е на U@ (в случая е прекалила с мерките, но и вие не сте света вода ненапита)
2. На линка където "издава" затворник не е ясно тя дали е СТ или не. Когато е СТ има право.
3. Правилото за худа, което смс админите най-редовно нарушавате, няма да го коментирам защото не знам случайно ли е станало или не.
1. не се спира оня софия левски всеки рунд това прави пък онзи дралингот ли там какъвто е има лошо поведение към админите
2. бях цт със paparko wana powa xD
3. стана случайно извиних се в чата (това що не го снима!?)
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Скайп профил: sniper_0073
Обратна връзка:

Мнение от BqGsTvO_oT_3aTBoPA »

Хей .. хора не съм казал че аз съм невинен! Всеки допуска грешки,нали за това са те,за да се учим от тях! Пък и това не е нщи лично .. не съм искал да обидя никого. Просто ми е като задължение,опитвам се да си върша работата! Не съм там за да бездействам все пак. :disagree: Извинявам се до състава ако съм обидил някого,мога да ви уверя че намеренията ми не са били такива !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - Lubownichkataaa

Мнение от DemoLitioN »

Относно съобщението на HUD-чата, нормално е веднъж да пишеш дори ако не е важно, проблемът е ако спамиш с глупости, а случая не е такъв. Отделно се е извинила и затова всичко е както трябва. Относно издаването, от представеното доказателство не става ясно, тя Т или CT е, ако е CT има право, затова няма как да има предупреждение.

Относно банването за обиди. Това сме го говорели и обсъждали много пъти и всички се съгласихме, че бан за обиди не се слага, освен ако не са на админ (U@) чата. Отделно колегата Коцето направи тези правила, за да няма недоразбрали. Помня си също, че в темата щеше да има и наказания за такива, които продължават да го правят с отнемане на флаг и тем подобни. Не казвам, че играчите са невинни, но затова има гаг меню и от него може да си избереш време от 5 минути до перманентен. За мен това вече си заслужава наказание. Малко или много е време да се съобразяваме с правилата, ако искаме и играчите да го правят.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

И аз съм банвал веднъж за обиди,което не е правилно и си има гаг за тази работа.И двамата сте в грешка, така че няма какво да спорим.
Аз не разбирам .. имаш работа в Jailbreak-a и ти е задължение да си я вършиш? Има си админи за тази работа, това, че искаш да ни помогнеш е друг въпрос, за който се радвам.
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

DemoLitioN написа:Относно съобщението на HUD-чата, нормално е веднъж да пишеш дори ако не е важно, проблема е ако спамиш с глупости, а случая не е такъв. Отделно се е извинила и затова всичко е както трябва. Относно издаването, от представеното доказателство не става ясно, тя Т или CT е, ако е CT има право, затова няма как да има предупреждение.

Относно банването за обиди. Това сме го говорели и обсъждали много пъти и всички се съгласихме, че бан за обиди не се слага, освен ако не са на админ (U@) чата. Отделно колегата Коцето направи тези правила, за да няма недоразбрали. Помня си също, че в темата щеше да има и наказания за такива, които продължават да го правят с отнемане на флаг и тем подобни. Не казвам, че играчите са невинни, но затова има гаг меню и от него може да си избереш време от 5 минути до перманентен. За мен това вече си заслужава наказание. Малко или много е време да се съобразяваме с правилата, ако искаме и играчите да го правят.
Добре може да заключвате за напред банове за обиди няма да правя и това е. Просто не искам утре или някой друг ден да дойде някой от екипа (било червен син зелен розов светло син :D) и това дете да го обижда после нас ще обвинявате относно тоя левски софия момчето всеки рунд като го убият и псува всички! За това и му сложих бан.
:lock:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Админът е предупредена, да се надяваме, че няма да се повтаря.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”