Оплакване от Админ - OrangeTiger
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Оплакване от Админ - OrangeTiger
1. Nick на Админа: OrangeTiger
2. IP на Админа: 5.53.212.247
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Арогантно поведение и не си върши работата като админ
4. Доказателство: http://www.prikachi.com/images/884/6548884p.jpg http://www.prikachi.com/images/886/6548886F.png
5. Сървър: SlackServ.com # Zombie BaseBuilder
2. IP на Админа: 5.53.212.247
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Арогантно поведение и не си върши работата като админ
4. Доказателство: http://www.prikachi.com/images/884/6548884p.jpg http://www.prikachi.com/images/886/6548886F.png
5. Сървър: SlackServ.com # Zombie BaseBuilder
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Админ - OrangeTiger
Това не мисля, че е той. Както гледам е админ в хнс-то и няма запазен ник в другите сървъри и според статистиката в хнс той е играл със следните ИП-та:
Сега разбирам, че той е админ в Basebuilder, а не в HNS (както си мислех преди) и според мен е за наказание.

Сега разбирам, че той е админ в Basebuilder, а не в HNS (както си мислех преди) и според мен е за наказание.
Последно промяна от iSpoxxy на 11 Сеп 2013, 12:13, променено общо 2 пъти.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Ето снимка от Zombie BaseBuilder с какви ип-та играеiSpoxxy написа:Това не мисля, че е той. Както гледам е админ в хнс-то и няма запазен ник в другите сървъри и според статистиката в хнс той е играл със следните ИП-та:

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Новак
iSpoxxy написа:Това не мисля, че е той. Както гледам е админ в хнс-то и няма запазен ник в другите сървъри и според статистиката в хнс той е играл със следните ИП-та:
![]()
нямам думи ако си беше направил труда да отвориш снимките и да прочетеш за какво става въпрос може би веднага щеше да разбереш че става въпрос за "BaseBuilder" сървъра но понеже ти просто гледаш да направип пост нормално^^ колкото до админа си е за наказание в правилата пише че в базата ви трябва да могат да се качват всички класове зомбита щом един клас не може значи сте аир за определения клас което трябва веднага да се поправи с "BattleBuild" или просто слей или скачате доброволно от базата си а до това за маиката което е написал мисля че прави наказанието х2 помня бивш админ "sAd zAp" нещо такова беше направил подобно изказване в д2 сървъра и бе предупреден което означава че ако екипа мисли като мен при още едно подобно нещо админа трябва да остане без права

- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Xaxaxaxaax.Dyltw0 написа:iSpoxxy написа:Това не мисля, че е той. Както гледам е админ в хнс-то и няма запазен ник в другите сървъри и според статистиката в хнс той е играл със следните ИП-та:
![]()
нямам думи ако си беше направил труда да отвориш снимките и да прочетеш за какво става въпрос може би веднага щеше да разбереш че става въпрос за "BaseBuilder" сървъра но понеже ти просто гледаш да направип пост нормално^^

Много ясно, че съм отворил снимките, но ти като толкова знаеш за какво става на въпрос ми отговори как от тези снимки да разбера, че е админ там?
- Мисли преди да пишеш. ;)
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: onstyle
- Скайп профил: mydarkdesire2
- Обратна връзка:
Спама е до тук! Ип-то съвпада с дадения админ , така че ще изчакаме отговор от Администратор или Глобален.
Премествам темата в нашият раздел, за да не се спами повече и да няма предупреждения!
Премествам темата в нашият раздел, за да не се спами повече и да няма предупреждения!
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
- Новак
Знам, че не трябва да пиша тук но това са снимки от много отдавна и не мисля че имат нещо общо със сегашните обстоятелства, щом не сте доволни от мен защо не ми го казвате лично, а зад гърба ми.. Разочарован съм от теб опитваш се да ми повлияеш със снимки от преди да стана админ. Жалко че има такива хора !
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Снимката с псувнята е стара, а за другата снимка какво ти е обяснението?
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
http://prikachi.com/images/811/6551811J.jpg снимката е от преди 5 мин.
Ще помоля мнението да бъде изтрито
Ще помоля мнението да бъде изтрито

- Respected
Тъй като гледам няма никакво развитие по темата..
Петър си върши работата перфектно, предполагам си е взел поука от това и да се надяваме няма да се повтори. Не мисля, че трябва да му се прави забележка или да се наказва, щом няма да му се барат правата просто заключете темата.
Петър си върши работата перфектно, предполагам си е взел поука от това и да се надяваме няма да се повтори. Не мисля, че трябва да му се прави забележка или да се наказва, щом няма да му се барат правата просто заключете темата.