Как да си пусна 2-рия хард

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: LegendarySpartac
Скайп профил: sparoy_145
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Как да си пусна 2-рия хард

Мнение от LegendarySparta »

Пичове сложих си втори хард на компа и работеше както трябва докато не го рестартирах и изчезна и не ми го засича никъде когато извадя кабелите на харда и пусна пак ми го отваря и като рестартирам пак изчезва и не мога да го видя компа го е игнорирал мога да го видя само от биос менюто като пусна компа и това е от какво може да е и как мога да го оправя според вас icon_hmmm.gif icon_hmmm.gif icon_hmmm.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Re: Как да си пусна 2-рия хард

Мнение от dqvola18 »

ами ако използваш един о същ кабел за двата хардъ може би компа ти на мира само единия пробвай с отделен кабел да го свържеш
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Pavl0ff
Скайп профил: ЛС в сайта
Обратна връзка:

Мнение от pavl0ff »

Правиш единия хард на мастер (главен) и другия на слейв (второстепенен) от биоса и би трябаво да нямаш проблем вече. Обърни внимание на пиновете на гърба на харда как трябва да са нагласени за да ти върви на слейв и всичко ще е наред.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: LegendarySpartac
Скайп профил: sparoy_145
Обратна връзка:

Мнение от LegendarySparta »

pavl0ff написа:Правиш единия хард на мастер (главен) и другия на слейв (второстепенен) от биоса и би трябаво да нямаш проблем вече. Обърни внимание на пиновете на гърба на харда как трябва да са нагласени за да ти върви на слейв и всичко ще е наред.
На втория съм му сложил кабелите от записвачката отностно ти сам направил това и пак не тръгва :hmm:
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”