Оплакване от несправедлив бан - TpaHc <tfn>

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: TpaHc
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - TpaHc <tfn>

Мнение от reliablenoob »

Преди малко влязох в сървъра и гледам "You are Banned". :(

1. Ник: Точно когато са ме баннали ника ми беше - TpaHc <tfn>
2. Сървър: SlackServ.com # Hide`n`SeeK
3. Ник на админа: Fill
4. Моето IP: 77.78.36.143
5. Причината според която съм наказан е "Cheater"
6. Демо на играта ми: Не можах да го кача в линка, даден от сайта ви (http://upload.slackserv.com/), но избрах от dropbox да го кача:
https://www.dropbox.com/s/hy7hi6xy47djx ... eNseek.dem
7. За съжаление нямам никакви снимки, защото според мен съм бил баннат по-късно, след като съм излязал от сървъра.

Ако има някакви проблеми с линка или със самото демо. Информирайте ме и ще се постарая да го оправя.
Само за допълнение да кажа, че може да забележите малко лаг в демото. Това се случва когато имам ъпдейт на операционната система и имам малко "lag spikes" и "fps drops", но днеска (18.04.2014) нямам проблеми поради ъпдейт.
Според мен бана е заради този "stats" 274, аз лично не обичам да мамя в игра, така че вие си преценете какво да правите с бана.

Благодаря! :)
Последно промяна от dqvola18 на 18 Апр 2014, 17:14, променено общо 2 пъти.
Причина: Редактирано заглавие по образец!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Re: Несправедлив Бан!

Мнение от kr0z »

Моля нека някой с fps-death да го провери,защото на мен не ми зарежда демото..От край време ми беше съмнителен,но реших,че трябва да качиш демо да те проверя,може и да си чист,но просто исках да видя демо.

Едит 1:Баннах те след като излезе от сървъра,да и причината беше,че всеки път когато имаш голям статс sync-a ти е от 95-98,но имаш и друг момент в който нямаш никакъв sync и не можеш нищо,писали са ми за тебе хора които могат повече от тебе и ми казват 100% стабилизатор.Казват ми,че вижда статс в който скачаш около 10 пъти stats с 95 cyns без да се променя..Оставам на колегите да преценят какво да те правят,но за мен НЕ си чист.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от reliablenoob »

Все пак благодаря за труда, но ако има начин по който да докажа че не ползвам помощ, моля сподели с мен. Преди година-две си признавам че ползвах такива неща, но тогава не осъзнавах, че не е интересно и си казах "Искам да бъда добър без помощ. Искам да съм един от най-добрите играчи" и не спрях да се упражнявам. Сега знам че ще кажете че съм ползвал стабилизатор, но ако имаше изобщо някакъв начин да го докажа, че не съм, бих го направил. Понякога има случаи наистина да правя 90-100% синхрон но това не е задължително според мен да е хак.. Не съм единствения, който го прави, няма и да бъда.
Отново благодаря за отделеното време! :)
Последно промяна от reliablenoob на 18 Апр 2014, 12:34, променено общо 1 път.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Мнение от kr0z »

reliablenoob написа:Все пак благодаря за труда, но ако има начин по който да докажа че не ползвам помощ, моля сподели с мен. Преди година-две си признавам че ползвах такива неща, но тогава не осъзнавах, че не е интересно и си казах "Искам да бъда добър без помощ. Искам да съм един от най-добрите играчи" и не спрях да се упражнявам. Сега знам че ще кажете че съм ползвал стабилизатор, но ако имаше изобщо някакъв начин да го докажа, че не съм бих го направил. Понякога има случаи наистина да правя 90-100% синхрон но това не е задължително според мен да е хак.. Не съм единствения, който го прави, няма и да бъда.
Отново благодаря за отделеното време! :)
Говоря,че си повтарял 10 или повече пъти stats с еднакъв sync,което е почти невъзможно..И още не са решили какво ще те правят така,че не бързай..
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от reliablenoob »

Има едно нещо, което ми е интересно да знам.. Кои са били тези хора които са казали че съм със стабилизатор.. Разбира се може да кажеш само ако искаш.. Не те задължавам.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Извенете че пиша в темата, ако трябва ми сложете предупреждение но много пъти съм го гледал как е играел дори в HideNseek Training сървъри и ми е изглеждал чист, все пак нека хората от екипа да решат
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Too Many Nicknames »

За мен лично не е хак, поне на демото. Макар и че никога не съм имал "късмета" да играя със стабилизатор и няма как да съм на 100 % убеден. Все пак ще се радвам, ако можеш да предоставиш някое демо/клип, когато си скачал със стабилизатор.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от reliablenoob »

Бих качил, но проблемът е че никога не съм играл със стабилизатор.. Даже честно да си призная не знам какво представлява точно.. но мисля че е за по-добри стрейфове.. Преди съм играл само с developer и от време на време с autobhop.. Но това както казах по-горе е отпреди година-две.. Така че не мога да ти помогна с това.
Благодаря ти за вниманието! :)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Мнение от kr0z »

reliablenoob написа:Има едно нещо, което ми е интересно да знам.. Кои са били тези хора които са казали че съм със стабилизатор.. Разбира се може да кажеш само ако искаш.. Не те задължавам.
Не е важно кой е,а е важно,че може повече от тебе и знае когато някой е чист или не е..

Моля само компетентните които разбират да пишат по темата,а не някакви които влизат веднъж в месеца в ХНС-то и не са виждали поне 1 stabilizator..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Съжалявам, че се бъркам, но толкова време обсъждате темата, пък заглавието не оправихте.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от reliablenoob »

Искам само да разбера бана ще бъде ли премахнат или не?
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - TpaHc <tfn>

Мнение от u3HEHAga »

На демото хак няма, бана е махнат.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”