Оплакване от Админ - SektorG

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: DeXtRoYeR^
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от Админ - SektorG

Мнение от DeXtRoYeR^ »

1. Nick на Админа: SektorG
2. IP на Админа: 193.68.222.38:27005
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Киква играчи без основателна причина.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://prikachi.com/images/514/7318514Y.jpg
5. Сървър: SlackServ.com # Dust2 Arena
Офтопик:
До колкото знам, всеки има право да стои ''SPEC'' и да гледа ако някой играе с хак и да му прави демо, освен ако сървъра не е пълен, разбирам може да се мъчи за доклади ама за какво ги киква?!?! + бяхме само 7-8 човека и 2-ма ''SPEC'' :be: :be:
Ianko написа:Ти си нереален просто.От дума не разбираш,от бан не разбираш?Какво трябва да направиме с тебе,че да се откажеш?Я ми прати телефонния номер на майка ти да и се обадя да се оплача
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - SektorG

Мнение от Bache Kiko »

Какво оплакване си пуснал стоеше спектатор повече от 20 мин. и те кикнах.
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от DeXtRoYeR^ »

1. Не бях ''SPEC''!
2. Всеки има право да стои спек и да гледа за хакери и да пуска доклади!
3. Другия път ги питай дали са афк или не, преди да ги кикнеш!
4. Ако трябва цял ден ще седя спек и ще му запиша демо!
Ianko написа:Ти си нереален просто.От дума не разбираш,от бан не разбираш?Какво трябва да направиме с тебе,че да се откажеш?Я ми прати телефонния номер на майка ти да и се обадя да се оплача
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

С такова арогантно поведение няма да изкараш още дълго време във форума + не си предупредил админа, че гледаш играч, защото много хора, които ужким "гледат хакер" седят афк цял мап и пускат кандидатура като са играли има-няма 5 часа, а са стояли спек. 30 и повече.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от DeXtRoYeR^ »

wiSh написа:С такова арогантно поведение няма да изкараш още дълго време във форума
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
wiSh написа:не си предупредил админа, че гледаш играч
DeXtRoYeR^ написа:1. Не бях ''SPEC''!
:sarcastic: :sarcastic:

1. Не съм длъжен да казвам какво правя, освен ако той не ме пита!!!!
2. Има много админи, които не си правят труда и да влизат в сървъра, а само мрънкат в форума!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

DeXtRoYeR^ написа:
wiSh написа:
1. Не съм длъжен да казвам какво правя, освен ако той не ме пита!!!!
2. Има много админи, които не си правят труда и да влизат в сървъра, а само мрънкат в форума!
1. Длъжен си да казваш какво правиш, поради горната причина с часовете, която обясних.
2.Не е тук мястото да ми обясняваш дали влизам в сървъра или не като си нямаш и бегла представа, отделно това не е мрънкане, а изказване на мнение.Не ме намесвай когато не става дума за мен.
След като не си бил спектатор, моето мнение е, че колегата се е объркал и по погрешка е кикнал теб, вместо някой друг, не е нужда да вдигаш кавги, а да му обясниш, че е сбъркал и тъй като сме разбрани хора предполагам, че би ти се извинил.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от DeXtRoYeR^ »

wiSh написа:Не ме намесвай когато не става дума за мен.
Тогава не се намесвай там където не ти е работата ако ме разбираш ;)
wiSh написа:че колегата се е объркал и по погрешка е кикнал теб
И пак не си разбрал за какво става въпрос.
Bache Kiko написа:Какво оплакване си пуснал стоеше спектатор повече от 20 мин. и те кикнах.
Не виждам да се извини и да е киквал мен или някой друг.Ако беше се извинил тук, щях да говоря с някои от червените и щяхме да решим проблема без да се караме ;) но той продължава да се оправдава....
Но да спрем да спамим да решат червените дали ще има наказание или не.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Pavl0ff
Скайп профил: ЛС в сайта
Обратна връзка:

Мнение от pavl0ff »

До колкото виждам на снимката админа е предупредил да влизат в игра, но няма отговор дали гледат някой или не. Може да трупат часове. Щом не му е отговорено има право да кикне спектаторите. И друг път не издребнявайте чак толкова! Като те кикне, пишеш ретри казваш му гледам някой за хак и толкова.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Така ако си бил спектатор админа е напълно в правото си, да те кикне под претекст, че "дадения играч трупа часов" след като на снимката се вижда, че пише на all чата "всички спек в игра", аз не виждам отдоло ти да си му обяснил какво правиш.Това е моето мнение ако си бил спектатор, а другото което е, че от една снимка нищо не се разбира за какво става въпрос, ако имаш демо го качи, а ако нямаш за следващия път да знайш.Може да е по погрешка да те е кикнал без да си бил спек щом твърдиш, но аз ти гарантира, че не го е направил нарочно.Според мен няма смисъл от тази тема, защото е можело след като те е кикнал да влезеш пак и да му обясниш какво или да го попиташ ако не си рабрал нещо...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Драги потребители това е образец за поведение на безвъзвратно отхвърлен кандидат-админ, мотивиран и задвижван изцяло от злоба, с него не се спори - това е като да се спори с радио.

Единственото което ще кажа е, че при следващо подобно арогантно поведение ще бъдеш наказан. Темата както виждам е приключена.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”