Дали си заслужава?

Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Дали си заслужава?

Мнение от Air Jordan »

Добър вечер!
Искам да ви попитам какво мислите за ТОЗИ часовник и дали си заслужава според вас за тези пари. На мен много ми харесва, само ми е малко скъп.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Sharoo
Скайп профил: taina
Обратна връзка:

Re: Дали си заслужава?

Мнение от Sharoo »

Според мен,не си заслужава.Помисли си хубаво!
Учаквай това което неискаш да учакваш !
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: mega75
Скайп профил: ls

Мнение от mega75 »

Не си заслужава!Трябва да си :be: за да го купиш!!!!!!!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gennco
Скайп профил: ЛС в сайта.
Обратна връзка:

Мнение от hi im genco. »

Трябва да си милионер брат :D . За мен не си заслужава, но все пак ти решаваш :happy: :victory:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: SkywalkeR ;]]
Скайп профил: tenkata_5551
Обратна връзка:

Мнение от Pac0 ;p »

Виж сега, часовника е просто уникален, но това са много пари и просто няма смисъл да се набутваш с толкова пари ;)
Аватар
ВИП
ВИП

Ник в играта: SorryQM
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B 1.3.1.2 »

Никога не бих си взел таквос нещо с тез пари гледай си купиш нещо по хубаво ддз но такава джаджа виждал съм в сайт за по малко пари 100 и нещо и ще ти останат за жената
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

В крайна сметка часовника е много хубав ,но не си струва да даваш 200 лв, за да си гъзар. Часа може да видиш и през телефона си :D. За тия пари можеш да си купиш много по-полезни неща :)))
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

200 Лева за часовник според мен не си струва въобще .. Защо ти е този часовник ? Часовник на телефона нямаш ли? Кой ще ти види часовника? Мама, тати , баба , дядо и някой друг приятел..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Момчета :D :D Часовник отдавна не се купува за да си гледаш часа. Просто скъп аксесоар който допълва излъчването. Ако те кефи и не ти е проблем да отделиш парите- действай. Мерак с пари се гаси.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Както каза чича ви Иво, часовника е не толкова за часа, колкото за визията.Но едва ли повечето 15-16 годишни дрисли ще се впечатлят от един часовник, щото не ми се вярва да си някъв като оня псевдо-лорд Евгей Минчев, че да се опитваш да бъдеш стилен.Най-вероятно е за пред компанията.200 кинта са си бая мангизи и аз лично никога няма да ги хвърля да подобна щуротия, която след първата седмица ще е в някое шкафче.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Глей ся , оригинален g-shok е такива пари 200-250. Но кей файда както има толкова реплики. Една хубава качествена реплика е 85 лева. А негодните са 20 25 лева.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Телефона бе мен ахахаха. Виж сега, аз лично не харесвам Г-шочетата, но без спор са най-носените мъжки чаковници за тези пари.
За 250 лева е това часовника но го купи от МАГАЗИН ни от интернет.
Ама ако не се занимаваш с някакъв определен спорт, по-добре си вземи на Едфис пак са на касио, но елегантни. ;)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Според мен не си заслужава. Едно, че не съм фен на тези часовници, друго, че е пълен боклук и е няква имитация на истински g-shock. Сигурен съм, че си го видял от Еминем, а неговите часовници са минимум 5000$, мислиш ли, че някви тука по 200 лева ще са нещо качествено ? Лично на мен на външен вид не ми харесва, причината е, че не харесвам такъв вид часовници(прекалено са ми претрупани), а и не мисля, че вашите ще те подкрепят с покупката на часовника. :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Не така флоди, не е боклук часовника, по толкова си вървят тези модели. Имам друг модел на casio, не g-shock, а от класическите, но марката е на ниво. Ако прецениш, че ти се дават парите за това и искаш точно такъв вид часовник си го взимай.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: PLAZA SECURITY
Скайп профил: harem4o_93
Обратна връзка:

Мнение от andri7o »

Много пари пич, предлагам ти да си избереш някой по-евтин, но да е от часовникар не от интернет. На мен сестра ми ми подари един носих го 1 седмица и сега е в шкафа :D
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: shaka laka
Обратна връзка:

Мнение от shaka »

Определено часовника си струва за парите : ) аз имам подобен г-шок ,но от 2-3 години вече не го нося ,брой парите и го взимай въобще не се замисляй ,изключително здрави и издръжливи са каквото и да правиш няма нужда да го сваляш ... просто нямат чупене ,от опит ти го казвам ;)

Ето това е един от най-здравите г-шок http://casiowatches.bg/g-shock-solar-g-9300-1e.html
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SKILLFUN
Обратна връзка:

Мнение от DeMoNTRAK »

То е ясно, че часовника е за гъзария, но просто не си заслужава... Ще го носиш 2-3 месеца и като ти омръзна , ще съжаляваш. Марката е хубава и би трябвало да си заслужават парите, но лично аз бих ги вложил в нещо друго. По-добре си избери друга марка, има доста други хубави качествени часовници.
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

floddy написа:Според мен не си заслужава. Едно, че не съм фен на тези часовници, друго, че е пълен боклук и е няква имитация на истински g-shock. Сигурен съм, че си го видял от Еминем, а неговите часовници са минимум 5000$, мислиш ли, че някви тука по 200 лева ще са нещо качествено ? Лично на мен на външен вид не ми харесва, причината е, че не харесвам такъв вид часовници(прекалено са ми претрупани), а и не мисля, че вашите ще те подкрепят с покупката на часовника. :D
Написа голяма глупост... Тези часовници по толкова си вървят, не са никаква имитация. Колкото до това дали съм видял от Еминем, не е така. Повечето негови часовници са създадени и лимитирани специално за него. И до въпроса със това дали нашите ще ме подкрепят в това за покупката, няма те да го носят, както и не са ми изработили те парите за да ме спират. Един съвет: Друг път преди да пишеш нещо, малко се замисли над него.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Acerka ;*
Скайп профил: majoretka_94
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Acerka ;* »

Мен лично часовника ми харесва , друг е въпроса , че аз съм давала 90 лева за часовник и не мисля , че е нужно да давам повече (това е мое мнение , говоря за себе си) . Иначе модела ми харесва , щом разполагаш с такива парички за аксесоар , взимай го , няма какво да му мислиш. :))
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

Баща му се бръсне у ръбо на къщата – он пари имал!
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”