На колко стана ?
Кога ш ме почерпиш с нещо здравичко?
Кво ще ми препоръчаш да пия ?
Съвет за мен?
А за админството ми ?
Защо не приемеш факта ,че съм толкова рядък ,че и в червената книга на България ме няма

Модератор: Развлечения
Musti написа:1. Здравей. - Здрастии
2. Как си? - нечувано ми е![]()
![]()
3. За кой път сядаш на стола? - за пръв път ми е
4. Мнение за екипа? - трябва да има комуникация
5. Мнение за Веригата? - безсмъртна е
6. Кой Потребител според теб заслужава да е админ и обратното кой Админ заслужава да е потребител? - Първата точка е едно от нещата от въпрос н.8, другите са няколко човека.
7. Има ли членове на екипа, които да мразиш? Ако да, кои са те? - О, аз не мога да мразя, но с почти всички от екипа не съм съгласен по някои въпроси
8. Според теб от къде трябва да се почне,за да се подобрява екипа и веригата? - Трябва да се направят реформи и малко ремонт, всичко друго става автоматично
9. Мнение? - трябва да си по- комуникативен
10. Приятно отговаряне на въпросите! - Мерси
Изображение - Текст
LifeStyleeeer написа:Такам твоя любим смс админ с бан права е наред- радвам се да го чуя
На колко стана ? - 22
Кога ш ме почерпиш с нещо здравичко? - като превъртиш лекичките
Кво ще ми препоръчаш да пия ? - зависи от яденето
Съвет за мен? - не те познавам
А за админството ми ? - ами като вметнем факта, че ти като админ си представител на организацията SlackServ.com, което автоматично ти дава някаква отговорност, смятам сам можеш да си дадеш съвет
Защо не приемеш факта ,че съм толкова рядък ,че и в червената книга на България ме няма- това не е факт
Naskoy ;] написа:Мненийце за мень? - неутрално
От колко време употребяваш трева? - 7 години
Кви са тия очи на аватара бе , да не си на състезание по взиране. - Гледам си
златомира написа:Мнение за мен? - ако се стегнеш и станеш по- отговорна, може би бъдещ пом. админ
Bache Kiko написа:Мнение за мен? - Добро
Diana написа:Мнениеее - неутрално
KaRaJaTa1988 написа:Що си толкоз гаден? - такъв съм си
Мнение на мен? - пичага
Мнение за клонинга ми?Наричай го H.P. - клонинга ти не е пичага
Знаеш ли, че клонинга ми всъщонст си има свой собствен клонинг, но всъщонст аз съм клонинга ми, а неговия клонинг е илюзия? - не, не знаех
Слушаш ли метъл?Ма от оня бруталния? - да
Като малък удрял ли си си главата нейде? - да
Busta Witout Rhymes mA Son! - Bruce Lee
LifeStyleeeer написа:Какво е ,ако не е факт ? Закон ? - желание
Miss Soffi написа:Пиеш ли кафе или ника е просто ей така ? - да, кофеина е единственото вещество, което съм пристрастен и към което имам абстиненция
А обичаш ли сокчета ? - определено
Танцувал ли си на чалга песен ? - о, не
Мислил ли си да спираш да пушиш ? - не, ако реша ще спра моментално
(А трябва) - не, не трябва
За мнение няма смисъл да те питам,тъй като знам отговора "най-лудата" пфю - отделно и се пренадъха последния месец, което не е правилно според мен, но пък е добре, ако е умерено
>sLk> написа:Кофе опитвал ли си Purple Haze ? - питай го във форума на ЛС
Мнение за мен? - forever baited
Valve написа:Мнение за мен- Много евала, едно време много помагаше в D2-то, а и на мен, fafle
![]()
shenzo:D написа:Мнение за мен- много объркан човек си, който не е наясно online със себе си
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 1 гост