Предложение за дръна. Отново.
- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за дръна. Отново.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъде добавено следното предложение: Искате ли да се добави това , да ти изписва prestrafe в деатръна, защото според мен ще е полезно , защото като тръгна да скачам примерно 240 ми траа пре и за да мога да бъда сигурен да го изписва , и вместо този спийд да пише престрейф , съгласни ли се ?
2. В кой сървър искате да стане промяната? deathrun extreme
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Написал съм горе с какво ..
2. В кой сървър искате да стане промяната? deathrun extreme
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Написал съм горе с какво ..
Последно промяна от Season на 06 Яну 2016, 00:35, променено общо 1 път.
rd7I6G4.gif
- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Re: Предложение за дръна. Отново.
Против, прекалено претрупано ще стане. Така си е супер, а и тези плъгини са за хнс, а не за Deathrun.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Против, има хнс и лж сървъри за тия неща. Нека си остане, както си е.
I'll see you soon then..

- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Обратна връзка:
Ако трябва да сме честни Deathrun отдавна не е като едно време. Сега близо 80% от картите, които се играят наподобяват на jump, climb, bhop. Затова аз ще кажа За, но не само за пре, а и за целия метър на units за CT.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Ти луд ли си ? И ще стане така,че цял рунд ще си скачат на едно място.Не ни трябва нито пре,нито статс - Против.kaLimaroFF написа:Ако трябва да сме честни Deathrun отдавна не е като едно време. Сега близо 80% от картите, които се играят наподобяват на jump, climb, bhop. Затова аз ще кажа За, но не само за пре, а и за целия метър на units за CT.
- Напреднал
- Обратна връзка:
- Respected
Повечето играчи могат да се ориентират по speed-a, няма нужда от пре

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Няма статс , защо ти е това пре ? Никакъв смисъл не вижам ? Да се връщаш хиляда пъти на един блок и да си видиш прето и да кажеш "Пууу върнах се на 299 пре!" ПРОТИВ!
- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Обратна връзка:
Първо, колега, не съм луд, а изказвам мнение. Това, което се предлага е един вид удобство за играчите. А тези, които умишлено забавят играта така или иначе се наказват.r1odayftw написа:Ти луд ли си ? И ще стане така,че цял рунд ще си скачат на едно място.Не ни трябва нито пре,нито статс - Против.kaLimaroFF написа:Ако трябва да сме честни Deathrun отдавна не е като едно време. Сега близо 80% от картите, които се играят наподобяват на jump, climb, bhop. Затова аз ще кажа За, но не само за пре, а и за целия метър на units за CT.

- Напреднал
- Обратна връзка:
Да така си е , наказват се , а и отделно просто исках да съм сиг и прето ако видип 299 пре няма се върнеш , но все тая хайде локвайте деkaLimaroFF написа:Първо, колега, не съм луд, а изказвам мнение. Това, което се предлага е един вид удобство за играчите. А тези, които умишлено забавят играта така или иначе се наказват.r1odayftw написа:Ти луд ли си ? И ще стане така,че цял рунд ще си скачат на едно място.Не ни трябва нито пре,нито статс - Против.kaLimaroFF написа:Ако трябва да сме честни Deathrun отдавна не е като едно време. Сега близо 80% от картите, които се играят наподобяват на jump, climb, bhop. Затова аз ще кажа За, но не само за пре, а и за целия метър на units за CT.

rd7I6G4.gif