Предложение за JailBreak
- Баннат
Предложение за JailBreak
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да се добави CO-Simon - това е определен от simon надзирател, който ще може да помага на simon с командването на затворниците. Важно ще е simon да избира, това дали иска помощник. Нещо като glow да отличава също така и затворниците, които са под командването на заместника.
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра.
- 1 - Играта ще е по-динамична и организирана.
- 2 - Играчите ще могат да умират в игри, а не на въпроси и в килиите.
- 3 - Рундовете ще бъдат по-ползотворни.
- 4 - Сетете сe вие.
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра.
- 1 - Играта ще е по-динамична и организирана.
- 2 - Играчите ще могат да умират в игри, а не на въпроси и в килиите.
- 3 - Рундовете ще бъдат по-ползотворни.
- 4 - Сетете сe вие.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Respected
Re: Предложение за JailBreak
Това е най-добрият ти коментар в този форум, че и предложението е поразително. Аз не съм виждал на друго място подобно нещо и ще превъртим играта, ако се добави. ЗА!
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
И според мен ще е добре да се постави и така ще има игри освен само в изолатор и килия да сме, както и да играем на въпроси( въпреки , че аз обичам да задавам). По предложението ЗА.
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
ЗА! Това сигурно е едно от най-категоричните за които съм давал в този форум. Много пъти ми се е случвало да ми е скучно като съм надзирател и не съм симон. Така ще стане два пъти по интересно за ЦС, пък и никъде другаде не съм виждал нещо подобно. Сървърът ще се отличава и самата игра в него ще бъде по-различна.
Последно промяна от aHaJLruH на 31 Яну 2016, 18:13, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Аз не мога да си го представя много добре , как това ще стане ? 2ма симона ? Примерно се разделят на две групи затворниците и се командват с отделни команди ?Главния ще задава команди , не дай си боже ги пише.. и съответно трябва да наблюдава и да казва дали е съгласен с друга команда ? Я ми го пояснете щот май не става въпрос за това , което си мисля ?
- Respected
Аз си го представям така.. Симона дава команда , а Ко-Симона тайм , също така при написване на команда от симона , КО-симона да отваря килиите ... До тук ми стига представата за тази нова придобивка . Колкото за предложението аз съм ЗА!Andr0 написа:Аз не мога да си го представя много добре , как това ще стане ? 2ма симона ? Примерно се разделят на две групи затворниците и се командват с отделни команди ?Главния ще задава команди , не дай си боже ги пише.. и съответно трябва да наблюдава и да казва дали е съгласен с друга команда ? Я ми го пояснете щот май не става въпрос за това , което си мисля ?
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Напреднал
ЗА! А затворниците, които ще командва CO-Simon-a от Simon ли ще се избират?
- Баннат
Идеята може да се развие по много начини, стига човек да притежава въображение.
®- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Ако е това съм ПРОТИВ ! Не можете да си натисните М и да дадете тайм и да отворите килиите ли ?beyond U написа:Аз си го представям така.. Симона дава команда , а Ко-Симона тайм , също така при написване на команда от симона , КО-симона да отваря килиите ... До тук ми стига представата за тази нова придобивка . Колкото за предложението аз съм ЗА!Andr0 написа:Аз не мога да си го представя много добре , как това ще стане ? 2ма симона ? Примерно се разделят на две групи затворниците и се командват с отделни команди ?Главния ще задава команди , не дай си боже ги пише.. и съответно трябва да наблюдава и да казва дали е съгласен с друга команда ? Я ми го пояснете щот май не става въпрос за това , което си мисля ?
ПП : След няколко коментара, които прочетох съм ЗА ! Spy , което написа ме разубеди. пом.Симона , може да има лилав glow и да изписва в лилаво [CO-SIMON]
Последно промяна от Andr0 на 31 Яну 2016, 18:49, променено общо 1 път.
- Баннат
Човек. Примерно сме в сървъра 12 играча.
3 CT ; 9 T.
Ти си Simon и решаваш, че 9 играча са ти много да ги водиш някъде сам и пишеш /cosimon
1. Отваря ти се меню - и те пита искаш ли да избереш заместник simon.
2. Избираш мен.
3. Дава ми glow като твоя и нов skin.
4. Получавам prefix [CO-SIMON]
5. Избираш кои затворници да пратиш под мое командване.
От твоите затворници всички умират и искаш да командваш живите, които съм забавлявал и пишеш /cosimon
1. Отваря ти се меню - и те пита искаш ли да премахнеш заместник simon.
2. Натискаш - да.
Командваш си играчите и така и така. Може да се измислят много неща, но трябва въображение и идеи.
Най-малкото, което ще е. Примерно има нов играч и не знае - как да е simon. Избираш го за помощник или той те избира и го учиш.
3 CT ; 9 T.
Ти си Simon и решаваш, че 9 играча са ти много да ги водиш някъде сам и пишеш /cosimon
1. Отваря ти се меню - и те пита искаш ли да избереш заместник simon.
2. Избираш мен.
3. Дава ми glow като твоя и нов skin.
4. Получавам prefix [CO-SIMON]
5. Избираш кои затворници да пратиш под мое командване.
От твоите затворници всички умират и искаш да командваш живите, които съм забавлявал и пишеш /cosimon
1. Отваря ти се меню - и те пита искаш ли да премахнеш заместник simon.
2. Натискаш - да.
Командваш си играчите и така и така. Може да се измислят много неща, но трябва въображение и идеи.
Най-малкото, което ще е. Примерно има нов играч и не знае - как да е simon. Избираш го за помощник или той те избира и го учиш.
®- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Полине,най-после да видя нещо свястно от теб.Това предложение е доста добро и не съм го виждал в другите сървъри.Може да помогне за сървъра.Имаш ЗА от мен!
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Против, ако не можеш да командваш голям брой затворници значи нямаш място при отбора на надзирателите.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Разгеле от теб да видя нещо което не е мелодрама. Предложението е доста добро, особено за случаите, когато сте двама свестни, а другите блеят някъде. Симон докато ги търси, Co-Simon може да ги командва. Обаче не знам дали на Кунчо ще му се занимава.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз съм за. Ще е хубаво когато КО Симон командва своите T, написаното от Симон да не им излиза оцветено и обратното за да не се бъркат играчите.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
За, за, за! Това всъщност е може би най-доброто предложение, което съм видяла досега. Ще направи като цяло играта по-забавна и разнообразна, както ти каза - вместо да умираме в килиите, най-много до изолатора да стигнем. Просто нямам какво да добавя, нагоре са си казали всичко, ще е по-интересно.

- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Най - после нещо хубаво от теб, аз съм За, предложението наистина е добро, нека се направи, ако може.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Зa съм и по товa предложение. И преди съм го прaвил, докaто се зaнимaвaм с 2мa зaтворници нaзнaчaвaм друг сaймън нa остaнaлите и игрaтa върви по-бързо. Мaлко против някои прaвилa беше и сегa ще е хубaво aко се оргaнизирa.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
Ти хубаво го предлагаш ама кой ще го направи.
П.Т. Аз съм за. Най-после да постнеш нещо полезно.
П.Т. Аз съм за. Най-после да постнеш нещо полезно.

- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Браво , най-накрая свестно нещо , аз съм напълно ЗА , харесва ми идеята ще е добре да се добави и другите са изброили причините.
rd7I6G4.gif
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Безсмислено е, не знам какво и харесвате на идеята, чудя ви се на акъла. Една игра може да се изиграе с различен брой затворници. Скоро сигурно ще искате да се сложи и co-cosimon, да делим още затворниците, докато стигнем до 1 Саймън с 3 Т-та. Против.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.