1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -Ивам ги
3. Напишете Вашето име! -Станимир
4. Напишете Вашия ник! -F2
5. За кой сървър кандидатствате? -JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Решшх и аз да си пробвам късмета и ще помагам на играчите с каквото мога за допринасяне на добра и спокойна игра в сървъра
7. Задължително Skype за връзка: -лс
Направих си друг акаунт защото си забравих паролата ако това ми коства нещо да бъда отхварлен.
[Кандидат админ]-JailBreak-F2
- Новак
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ]-JailBreak-F2
Ти си един тих играч. Почти не сам видял да напишеш нещо. Никога не съм те виждал симон , винаги когато те метна CT ти се мяташ отново терорист. Питам те защо не искаш - отговаряш ми бавно пишеш. Знаеш правилата , не си въобще конфликтен , но според мен ти не си готов за този пост. ПРОТИВ !
- Баннат
Брат на тебе ти давам ОГОРМНО ЗА, НО искам да почнеш да пишеш по-честичко и да играеш СТ, правилата ги знаеш държиш се добре в сървъра и мисля, че ще се справиш.Успех
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Аз пък ти давам против, защото не си истинския F2. И преди са се опитвали да крадат ника на този играч.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Откакто съм в екипа те наблюдавам. Активен си,знаеш правилата, кротък си, но не ходиш СТ. Когато те видя в игра и се сещам какъв бях аз преди 3 години и това ме трогва. Ще ти дам един отрицателен вот защото според мен не си готов за този пост. ПРОТИВ!
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Рядкост е да пишеш, а станеш ли админ, ще ти трябва тази "способност" да помагаш на играчите. А щом не го правиш и не си свикнал, ще ти трябва малко време да влезеш в крак с нещата. Предлагам това време да бъде един месец, ако тази кандидатура бъде отхвърлена, защото според мен ти трябва да поиграеш още и да си наясно с всичко. Няма да е лошо и да бъдеш забелязан като СТ, а и още по-добре Саймън, за да се види от друга гледна точка, освен като тази на терорист, дали знаеш правилата на сто процента. Пожелавам ти успех и се надявам да обърнеш малко внимание на насоките ми. Аз лично честно те харесвам точно заради това, че си кротък играч и не се вкарваш в спорове, но пък пробвай да се сдружиш с хората, не всички хапят. (;
I'll see you soon then..

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Това не е истинският F2. Получаваш предупреждение за опит за измама. Следващия път ползвай своя ник !