[Кандидат админ] JailBreak - FoX
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] JailBreak - FoX
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 13
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 332
3. Напишете Вашето име! - Златомира
4. Напишете Вашия ник! - FoX
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помагам на всички потребители и админи с каквото мога, аз и сега го правя, но не много. Искам това да ми стане задължение. Когото трябва да наказвам да го наказвам, а на когото трябва да помагам да помагам.
7. Задължително Skype за връзка: - foxy.145
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 332
3. Напишете Вашето име! - Златомира
4. Напишете Вашия ник! - FoX
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помагам на всички потребители и админи с каквото мога, аз и сега го правя, но не много. Искам това да ми стане задължение. Когото трябва да наказвам да го наказвам, а на когото трябва да помагам да помагам.
7. Задължително Skype за връзка: - foxy.145
Последно промяна от kofein на 30 Май 2016, 11:22, променено общо 1 път.
Причина: Разрешението го има, нека видим какво ще кажат колегите.
Причина: Разрешението го има, нека видим какво ще кажат колегите.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak - FoX
Нямаш изискваните 14 години... против. Правилата си важат за всички и ти не си изключение. Казах ти го и на миналата кандидатура. И Кофеине не те знам кви разрешения даваш, ама си има правила, те не са написани просто ей така, нали знаеш ?????
Последно промяна от Melachka на 30 Май 2016, 13:03, променено общо 1 път.
- Новак
- Ник в играта: Skenderbeg
- Скайп профил: Skenderbeg
- Обратна връзка:
Melachka Само за едни години ли си 1година голяма работа.
Последно промяна от kofein на 30 Май 2016, 11:45, променено общо 1 път.
Причина: Нямаш право да пишеш по кандидатурите !
Причина: Нямаш право да пишеш по кандидатурите !
- Respected
Не е минал 1 месец от последната му кандидатура (от датата на отхвърляне) или 6 месеца, ако вече е бил отхвърлен 3 пъти.
?!?

?!?

Последно промяна от kofein на 30 Май 2016, 11:49, променено общо 2 пъти.
Причина: Нямаш право да пишеш по кандидатурите за сървъри, в които нямаш права.
Причина: Нямаш право да пишеш по кандидатурите за сървъри, в които нямаш права.

- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Обратна връзка:
Огромно ЗА Перфектен играч, от кога чакам тая кандидатура. Лисичето знае всичко. Била е много време от страна на играчите и знае в различни ситуации как да реагира, също помага на играчите в затруднение. Тест периода и дадените права няма да ги усети, тъй като се справя перфектно с СМС правата.

- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: FBI
- Скайп профил: stilqnka00
- Обратна връзка:
Злати от мен имаш ЗА!Справяш се прекрасно като СМС админ,знаеш правилата и мода и си активна.
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7ki ... JQP7kiw5Fk [/youtube]
- Много Добър
- Обратна връзка:
Въпрос към кандидат админа. Сегашната ти кандидатура коя ти е и до момента колко пъти общо си била отхвърляна?
- Баннат
да не сте полудели бе с какво ще помогне тая ? колко пъти съм я виждал в нарушение а тия които и казват ДА
само защото тая им се подмазва и съм сигурен,че не знаеш всичките правила щяла да помага (facepalm) знам, че нямам право да пиша по темата ама не се издържах

- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Обратна връзка:
Така... аз говорих с кофеина и му казах че трябва да пускам след 6 месеца, но той въпреки това ми каза да пускам. И да ти отговоря - четвърта ми е.Melachka написа:Въпрос към кандидат админа. Сегашната ти кандидатура коя ти е и до момента колко пъти общо си била отхвърляна?
- Много Добър
- Обратна връзка:
И кво прайм тогава? Кофеине, айде дай разрешение и на Шензо, става ли? Ей Кофеине, ти какъв администратор си, правилата важат за всички, как по дяволите делиш хората и ощетяваш един човек за сметка на друг?
Как ги решаваш тия неща изобщо? Тия правила за красота ли са писани според тебе? Как е възможно така да ощетяваш хората и защо не показваш еднакъв критерий към всички? Как ги решаваш и преценяваш тия неща? Администратор за чудо и приказ, който дели играчите! Евала!
Как ги решаваш тия неща изобщо? Тия правила за красота ли са писани според тебе? Как е възможно така да ощетяваш хората и защо не показваш еднакъв критерий към всички? Как ги решаваш и преценяваш тия неща? Администратор за чудо и приказ, който дели играчите! Евала!
Последно промяна от kofein на 30 Май 2016, 13:23, променено общо 1 път.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата, а е обръщение към член на ЕКИП-а.
Причина: Мнението не е свързано с естеството на темата, а е обръщение към член на ЕКИП-а.
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
За , въпреки че нямаш годините имаш нещо което много други нямат а именно - стимул и постоянство. Знаеш правилата и се държиш добре.
п.п: мелачката е прав , ако ще давате шанс на нея въпреки минали провинения/забрани е редно да дадете и на други подобни играчи.
п.п: мелачката е прав , ако ще давате шанс на нея въпреки минали провинения/забрани е редно да дадете и на други подобни играчи.

- Respected
- Ник в играта: Miss Soffi
- Обратна връзка:
Абсолютно ЗА,искам обаче да си малко по-сериозна (знаеш за какво ти говоря) и когато искаш да знаеш нещо и не си сигурна в нещо да се обръщаш към мен или някой друг админ без да се замисляш. Много ще се радвам да ти помагам 

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Въпреки че нямаш годините, си един от най-редовните играчи и си много по-свястно момиче от да не кажа дори някои предишни админи. Знаеш правилата, помагаш на админите при нажежени ситуации, била си смс админ доста пъти и съм абсолютно сигурна, че ти ще се справиш отлично, щом имаш разрешение, имаш моето ЗА!
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
- Respected
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Все пак и аз да дам своя вот - ЗА, защото си постоянна, редовна, знаеш правилата, помагаш на играчите, имаш собствен стил на игра което аз много ценя и в случай, че бъдеш приета сме се разбрали за компромисите относно некои неща 

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Правилата важат за всички както всеки е чакал и тя ще чака говори ли сме за правилата лично двамата.
- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Обратна връзка:
Така гледам коментарите и се чудя как изобщо повечето ти дават ЗА заради това че си активна и според тях ще се справиш като админ което си е вярно най вероятно но има едно НО което едва ли ще се пренебрегне в случая годините че са под долната граница и че ти е 4-та кандидатура. Не знам изобщо защо кофето ти е дал разрешение да пускаш но решението за приемане не го взима само той. Ще го кажа така че да не те обидя но ти в екипа едва ли ще бъдеш докато не навършиш поне годините за долната граница 
Нищо лично към тебе Злати но правилата са си правила без тях ще бъде анархия
ПРОТИВ

Нищо лично към тебе Злати но правилата са си правила без тях ще бъде анархия