Нека редовните типстъри в форума, да си изкажат мнението, и гласувайте в анкетата !

(Ако предложението не е за този раздел преместете го, предложението ми не е за сървърите, и сметнах че тук ще е най-добре)
За, но предпочитам идеята на Андро.Andr0 написа:Така,
Съгласих се, но ..
По-добре ( така и така dqvola направи темата ) Да дава примерно всеки ден 3-5 мача и който ги познава в продължение на 1 седмица ( т.е познае минимум 4пъти от 7) да му се даде този ранг .
Ранг "Типстър" копирано от Ipla*, тва лапе не спря да предлага неща от там.puRple* написа:Ранг във форум на ЦС за "Типстър" ?!?! Всичко откачило ...
Само събота и неделя има към 60 мача, човек и да разбира и да не разбира поне 5 ще нацели.
Второто което е какъв е смисъла на тоя ранг? Ранг ''Типстър'' в ЦС форум..
И какво като е от там?И аз мога да кажа, че повечето вериги копират неща.Тия неща не са направени първо там.Много се правите на играчи, но какво излиза?hahoto написа:Ранг "Типстър" копирано от Ipla*, тва лапе не спря да предлага неща от там.puRple* написа:Ранг във форум на ЦС за "Типстър" ?!?! Всичко откачило ...
Само събота и неделя има към 60 мача, човек и да разбира и да не разбира поне 5 ще нацели.
Какво излиза ли? Излизат глупави деца като вас, които не могат да измислят нищо сами, а само западат, както вие, така и сървърите и сайта, повечето вериги ли? Боже, хвани играй повече тук във вашия деатрън. Смешен си просто като се правиш на разбирач, всички админи ви се махнаха заради такива лапешници като теб, дето не знаят колко е 2до2, а се правят на разбирачи.Drea<M>40 написа:И какво като е от там?И аз мога да кажа, че повечето вериги копират неща.Тия неща не са направени първо там.Много се правите на играчи, но какво излиза?hahoto написа:Ранг "Типстър" копирано от Ipla*, тва лапе не спря да предлага неща от там.puRple* написа:Ранг във форум на ЦС за "Типстър" ?!?! Всичко откачило ...
На разбирачи? Хахахахахаhahoto написа:Какво излиза ли? Излизат глупави деца като вас, които не могат да измислят нищо сами, а само западат, какво вие, така и сървърите и веригата, повечето вериги ли? Боже, хвани играй повече тук във вашия деатрън. Смешен си просто като се правиш на разбирач, всички админи ви се махнаха заради такива лапешници като теб, дето не знаят колко е 2до2, а се правят на разбирачи.Drea<M>40 написа:И какво като е от там?И аз мога да кажа, че повечето вериги копират неща.Тия неща не са направени първо там.Много се правите на играчи, но какво излиза?hahoto написа:Ранг "Типстър" копирано от Ipla*, тва лапе не спря да предлага неща от там.puRple* написа:Ранг във форум на ЦС за "Типстър" ?!?! Всичко откачило ...
Ти за какъв се мислиш?Колко пъти обясниха, че докато се гледа демо фпса е неограничен.Докато снимах клипа бях с JailBreak edition на сещаш се коя верига.Всеки може да ти потвърди, че докато гледаш демо с тази цс фпса е неограничен.Не искам да се караме, само искам да ти обясня, че не съм скрипт.hahoto написа:Типичен коментар за 14-15 годишен, не знае какво да каже и веднага "хахахахаха". Теб ли бяха хванали с фпс бууст не знам, но ако ти запратят нещо по-съмнително в сървъра, няма да знаеш какво да правиш и ще лефтнеш. Просто се правиш на вижте ме кой съм, като са ти дали син цвят в празни сървъри.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта