Оплакване от несправедлив бан - c l o s e R

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - c l o s e R

Мнение от closeR »

1. Вашият ник? c l o s e R
2. Сървър? SlackServ.com # HideNSeek 100aa
3. Ник на админа? Nicky
4. Вашето IP? 87.126.6.41 / Steam ID : STEAM_0:0:26748860
5. Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата)- BunnyHop Script
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Nicky.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : c l o s e R
[AMXBans] Reason : ' BunnyHop Script '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 26748860 '
[AMXBans] Your IP : ' 87.126.6.41 '
[AMXBans] ===============================================
6. Снимка/Демо на играта ви!(Демо се записва автоматично в /cstrike, с името на съответния сървър) http://upload.slackserv.com/c%20l%20o%2 ... enseek.dem
Офтопик:
1во. Аз играя от много години kreedz и hns (сигурно около 6 вече) и правя перфектен bhop. 2ро. Играя с оригинален стийм и може би знаете, че Valve имат една защита която се казва VAC2 и като пуснеш хак ако те засече ти банва стийма и не можеш повече да играеш с него във VAC2 сървъри. Мисля, че вашия сървър е VAC2 secure ако не се лъже и мислите ли, че бих рискувал да ми баннат стийма? 3то. Не мога да разбера защо бана ми от 1 седмица изведнъж беше променен на ПЕРМАНЕНТЕН? Също така искам да попитам този админ играе ли въобще kreedz? Виждал ли е как хората правят bhop там? Това, че аз играя добре не означава, че използвам хакове и помощни средства. Моля бана ми да бъде премахнат или най малкото скъсен. Ако може изгледайте демото докрай.. Там се вижда, че отначало бана е за 1 седмица. Играя често във вашите сървъри и не мисля, че заслужавам толкова нелеп бан. Бана ми е по steam id.
Последно промяна от DemoLitioN на 17 Яну 2013, 23:53, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието по образец!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ...
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - c l o s e R

Мнение от Nicky »

1-во - Приятелчето ти Makeveli днес беше с хак когато скочи 2-3 пъти по 251-2 + SBJ.
2-ро - Valve Anti Cheat Security хваща доста малко хакове ( най-разпространените) .
3-то - Когато скачаш не ти изписва jump на showkeys-а,ама то сигурно ти е бъгнало ? От 2 дена като те гледам на 10 скока един път ти изписва jump.
4-то Преди известно време си влезнал да играеш "vs" ( Versus ) в сървър на един мой познат,който е само за протокол 48 ( STEAM ) и има защита от BunnyHop хакове и тази същата защита те е засякла за BJ скрипт .
Да продължавам ли ? Мисля,че това стига , бана ти няма да бъде премахнат !
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от closeR »

Не отговарям за приятелчето ми Makaveli. Той прави каквото си реши за добре. Това за showkeys-а наистина може да е бъг от плугина или от нещо друго. И знам, че ми говориш за сървара на Commicos там ми изписа че съм със хак, но аз лично тази защита я имам и не работи като хората. Ако искате толкова много да видите дали съм с хак да влезем във xtreme-jumps където имат най добрите защити и да видим дали ще излезе, че съм със хак? И ако може да ми отговориш защо бана ми от 1 седмица изведнъж се превърна в перманентен? Както казах ако искаш влизаме във xtreme-jumps правя bhop и записвам демо и после ще ти го пратя.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

Доста странно.. След като аз и доста други сме играли и не ни е засичало НИТО ЕДИН ПЪТ, защо точно на теб ще реши да "бъгне" ? Плюс това и в XJ не е сигурно.. Ако си с макро ( bind на мишката) няма да те засече, така, че и там не е гаранция.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от closeR »

Сега минахме на макро? А защо ако имам макро (което даже не знам какво е) ме засича глупавата защита на Commicos? Както казах тази защита не работи както трябва!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

closeR написа:Сега минахме на макро? А защо ако имам макро (което даже не знам какво е) ме засича глупавата защита на Commicos? Както казах тази защита не работи както трябва!
Може да играеш с всичко, дали макро, скрипт, jwj или друг подобен бинд. Това не променя факта, че ти си първия човек със стеам , на който не му изписва джъмп при шоукейса ( на други кракнати цс-си може да се случи ), но стеам цс си е еднакъв за всички стеам юзъри, а до сега на друг играч със стеам не му е "бъгвало" така. Същият номер и с сървъра на Комикоса. Защо отново точно на теб ? Дай ми логична причина точно на теб да бъгва ?
С каква клавиатура и мишка си ? С кое копче скачаш ? Дай подробности и да видим на друг ще бъгне ли така :)
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: JaggeR,mdNh,Bh0p3r4o
Скайп профил: PM me
Обратна връзка:

Мнение от mdNh »

Демото е cheat-нато (Bhop Script), както каза колегата Nicky. Бана според мен не трябва да се премахва, дори скъсява, защото по принцип cheater-ите се наказват с перманентен бан, но нека да оставим другите колеги да пешат какво да те правим...
[img]http://prikachi.com/images/626/3592626d.png[/img]
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: HEXZ0R
Обратна връзка:

Мнение от HEXZ0R »

Nicky написа:1-во - Приятелчето ти Makeveli днес беше с хак когато скочи 2-3 пъти по 251-2 + SBJ.
2-ро - Valve Anti Cheat Security хваща доста малко хакове ( най-разпространените) .
1во - не съм с хак ,тва че статс системата ви куца ? какво мога да направя по този въпрос? да не говорим че един ваш колега умник ме банна щото пак скочих 250+ sbj и ме банна за девелопер пък ? Просто ..... незнам как могат такива хора който немогат да мислят да са админи , незнам (който се обижда негов проблем) просто се примирете че това с което скачам просто разбирате ли че каквото и да правите няма как да се оправи ? навсякаде става така , но само във вашите "велики" сървъри ме банвате по най-жалкия начин , осазнайте се и спрете да ме банвате , да не говорим за цлосер който пък е толкова бхоп хак колкото аз съм в 1ви клас , това че вие неможете да скачате както ние можем незначи че трябва да ни банвате за - хакери , скриптъри , девелопъри и тем подобни простотий
2ро - защите против скрипове са ви супер слаби , даже един редовен в сървъра си цъка пича с девелопър, който явно неможете да засечете???
--------------------------
вижте си добрия играч powaftw
http://prikachi.com/images/507/5752507T.jpg
http://prikachi.com/images/509/5752509p.jpg
не че имам нещо против момчето , ама просто ей така да видите колко е добър с ДЕВЕЛОПЪРА :) тези снимка са от преди 30мин и станаха съвсем случайно :tooth:
----------------
ето ми го и "хакерското" демо , за което ме баннаха първо
http://dox.bg/files/dw?a=3c68f8a148
айде със здраве :) :bgflag:
Последно промяна от Nicky на 18 Яну 2013, 01:55, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение. Другият път внимавай с тона !
G-UNOT [blink]you cant see me[/blink] WESTCOAST! when you see us ,throw it up for the fuckin westcoast * *
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от closeR »

Хаха демото ми било чийтнато... ОК ОК. Както казах елате да играем във xtreme-jumps където имат най добрите защити да видим ще ми изпише ли че съм хак. Мишката ми е Razer Mamba, а клавиатурата Razer Lycosa. Скачам със скрола нагоре и краучвам със скрола надолу. Искам снимка от FPS Death Admin Version да видя къде е чийта, че ми е много интересно... лесно е да се говорят ей така празни приказки.. Искам факти, че сте хванали скрипт.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

@HEXZ0R Леко с тона, че както си си тръгнал от сървъра с бан, ще си тръгнеш и от тук по същият начин ! Един съвет : Научи се да пишеш...
Ти сам даде доказателство, че си си сменил ип-то. Плюс това двете снимки, които си дал не са от нашият сървър !

@closeR Ние ти казваме едно, ти пак си знаеш своята...

На вас двамата нещо много не ви харесва сървъра.. Като не ви харесва не играйте тук... За нас не е проблем минус двама (ХАКЕРИ).

Банът ти няма да бъдат премахнат !
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: commicos
Обратна връзка:

Мнение от commicos »

c l o s e R е 100% хакер.
Онзи ден щяхме да цъкаме 4ки в сървърът ми и понеже всички играчи бяхме със steam пуснах най-добрите защити и c l o s e R-a изгърмя.
c l o s e R uses Auto Bhop!!!
Има неща в живота,заради които си струва да се бориш до край !

Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: HEXZ0R
Обратна връзка:

Мнение от HEXZ0R »

http://dox.bg/files/dw?a=23bc0c0854 -на това хак ли викате ?? ако да , значи сте много глупави :)
G-UNOT [blink]you cant see me[/blink] WESTCOAST! when you see us ,throw it up for the fuckin westcoast * *
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

HEXZOR , бана ти беше защото направи доста пъти 250 + сбж от както аз влязох , а си наясно,че това няма как да стане . Та тук идва момента да обясниш как така на теб точно ти бъгна статса ? Защо на другите играчи не им бъгва , а ти от 50 скока на скж/кж ти ги мери за сбж ? Аре обяснете ми как все при вас става ? Да ти бъгне 1-2 пъти, ок бих разбрал,че статса прави грешки , ама 100/100 скока да ти ги мери всичките за сбж ?

Едит: И да, виждам,че не правиш сбж пре .
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Бана остава,точка по въпроса,ако искаш ползвай смс унбан или изчакай изчистването на банлистите след 3 месеца
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”