Удари и ти едно мнение за мен.

Ти беше един от админите които ме мотивираха да пусна кандидатура даде ми кораж и сила ще ти кажа само Благодаря! Ти си пекан пич такива кат тебе вече са малко. Ма си бот на хнс :/puRple* написа:Искам мнение от xaer0, BaDaZz, r1oday, igra4bezGashti,anubis,1886 и ако някой друг иска..От другите още чакам
Веднага като се запознахме се сближихме с теб. Имаш чуство за хумор и умееш да лъжеш добре иначе си голям пич бива те като админ в джайла и си добър приятел.BaDaZz написа:Ем много свестен човек, заради който пуснах кандидатура за екипа. Много се радвам ,че има друг както мен който да гледа новите съседи.Какво мислят за мен: Excione, xaer0,purple,JukeCity,An0nimen.Офтопик:
С малко закъснениеpuRple* написа:Чакам мнение от BaDaZz, r1oday, igra4bezGashti![]()
JukeCity - Справяш се супер като ЕБ мисля ,че можеш да се справиш и като ГА. Пич си друго не знам какво да кажаJukeCity написа:b1tch - Добър човек си , разбираш от JailBreak мода можеш да се справиш като Помощник Админ , като цяло добър човек си
Дай сега и ти
mazeCarptor написа:С малко закъснениеpuRple* написа:Чакам мнение от BaDaZz, r1oday, igra4bezGashti![]()
. Старо куче си, нищо лошо, преди цъкахме супер и сега от време на време те мяркам
. Ще е супер ако се върнеш и тка..
![]()
![]()
Мнение от теб V.I.P.E.R.A Musti и Anon!men
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост