DamnY0U написа:Как си? - Супер.
Какво правиш освен, че отговаряш на въпроси? - Пробивах дървена врата, за да може да излиза въздушния поток от новия климатик.
Бисексуален ли си ? - Не, хетеросексуален съм.
Скубеш ли си веждите ? - ....
Би ли пуснал на Жука? - Погледни 2 въпроса нагоре.
На кой от екипа дупката би посетил? - ....
Мразиш ли ме? - Нееее.
Обичаш ли ме? - Нееееееее!
Уважаваш ли ме както преди? - Да.
Мнение за мен? - Доста повърхностна, заядлива и невъзприемателна. Живееш в някакъв свой свят, в който единствено ти си правата, а не е така. Трябва да се научиш да цениш и уважаваш мнението на всеки един, ако искаш да имам по-добро мнение, както аз така и останалите.
За кой от екипа би сгодил? - Дидето.
Жуката става ли за куче? - Ако може да лае и да стои на 40 градуса навън го вземам.
Според теб готви ли добре? - Едва ли.
А дали чисти добре? - Не.
ibramshow написа:Мнение за мен

?
- Супер си братко. Много ме радваш бързо се запознахме от basebuildera и сме ги били много заедно. Много си печен, но покрай работката се поизгубихме ;dd. Добър характер си, не мислиш на никой зло, не си егоист, абе лошо качество не мога да извадя за теб и се надявам в най-кратък срок да направя една преса, като теб ;dd
spartanACR написа:Тиодорей , как си ? - ...
Дай едно мнение? - Лигльо, позьор и голям пич. Радваш ме в интерес на истината, но единствено интригите не ми харесват и това вероятно ти попречи да влезеш в екипа, но ти си знаеш. Добър си по душа и нямаш грешка иначе.
Кога ще пием по една бира? - Да ти кажа много, много никакви бири не ми се бутат. Мога да пия, но не ми доставя удоволствие.
- xaer0 написа:Ко стааа Тедо - Охооо.
Дай едно мнение? - Пич, влезе в екипа след мен и отначало доста бях лош към теб безпричинно, за което ти се извинявам, дано да си разбрал, че беше за добро. Много си позитивен и си вършиш много съвестно работата, както в JailBreak, така и в Deathrun.
Какво тренираш? - Street Workout.
Пушил ли си някога? - Не.
Пил ли си някога? - Да.
ЖБ или ББ?

- Не мога да избера, всеки един mod, който го има тук го играя и ми е еднакво интересен, това че имам права в тези сървъри не значи, че съм специалист само в тяхната област.
HuliganaKuncho написа:Едно дълго изчерпателно мнение, да се саднат другите колко си влюбен в мен..

- Ти си най-големия бот в SlackServ, пълен слабист, утайка и прочие, шегувам се, беее

. Ако другите са стабилни ти си 10 пъти над тях, невероятно си талантлив, бързосхватлив и общителен. Знаеш как да натриеш носа на всеки един мишок, за което много ти се кефя, държиш си на думата и я отстояваш докрай. А и имам интерес да започна да направя няколко картички за basebuilder, че ми изглеждат по-лесни, а няма добри такива, а ти ще трябва да удряш по едно рамо, че съм индианец. Ти си човек с невероятни възможности и можеш да постигнеш много в живота и да помогнеш на тази верига да излезе от сегашната права и да промениш лъча да сочи нагоре.

. Такааа, ако си целял да докажеш на другите, че те мразя толкова много си успял ;dd
puRple* написа:Кога ще играем хнс ?

- Eм трябва първо да си върна старата форма иначе няма проблем.
Колко ти е scjr ? - 275
A ljr ?

- 257
Мнение за мен ? - Ами бързо стана всичко, когато получих права ти реши да се махнеш, а сега искаш да се връщаш толкова рано и ме навежда на мисълта, че си леко несериозен, но си пич. Държеше се добре, когато играеше в затвора и винаги си ми помагал.
The Rock! написа:Опа тедо, ти ли си на стола? Мислех че си на масата ;dd - Ми не съм огладнял, впрочем и това стана.
Едно мнение за мен? - Ами пич на място, като цяло. Уважаваш хората, които те уважават и това е за сега.
Какво мислиш за римата ми, за гената дето е измислих - Уникална, голям смях стана, като я изръси
Как прекара деня ти днес? - Ем не много добре.
Как е кучето? - Супер, легнало е на хладничко.
Мислиш ли че съм добър в игра (ZBB) ? - Ами не особено, но ще се научиш с времето, а и за момента мода не ти предоставя голямо развитие. Значи аз се научих на много ниски sens настройки и ниско dpi.
От кога си намери момиче е палавнико - Тя ме намери ;dd
И аре да играем пак, но кога можеш пак? - Ем аз играя всеки ден почти - влизай или драскай в скайп, че да се координираме.
BaDaZz написа:Охо брат как сме? - Супер.
Дразня ли те с нещо ? - Не, разбира се. Единствено ме е яд, че не ти викам мишок, както исках.
Мнение за мен ,ако може дълго.

- Умалях с тези мнение, че и дълги. Админ, който си върши съвестно работата. Не влиза в излишни спорове, стараеш се да се полезен, но излизай от тази отпуска най-сетне ;dd
JukeCity написа:Здр отново - Хай.
Какво правиш? - Отговарям ти, трол.
Как си? - Добре.
Що си? - Тъп ли е?
Диана гадже ли ти е? - Да.
Що? - Защото може да си го позволим

<devet - <ninefox