Nokia Lumia 520 или Alcatel Pop C3

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Nokia Lumia 520 или Alcatel Pop C3

Мнение от Valve »

Diana написа:С нокия лумия съм ужасни са,недей си взима само ще се ядосваш с нея.Менюто е супер гадно,по-добре недей я взима :Д
Това че менюто е с по-различен дизайн не означава че е гадно :) Има значение и с коя лумия си... Ако ти е стар модел (610,710,800,900...) те са с windows phone 7.5 os, която е адски по-гадна от 8 и 8.1 :)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

Събери си повече пари и си вземи някой по - свестен за 500/600 лева. Евтините телефони с Android започват да лагват, като им заемеш 30%/40% от вътрешната памет, която не е много.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

bazookA написа:Събери си повече пари и си вземи някой по - свестен за 500/600 лева. Евтините телефони с Android започват да лагват, като им заемеш 30%/40% от вътрешната памет, която не е много.
Знам това, защото съм имал устройство и найстина не препоръчвам на никой да взима устройство с Android и 512мб рам.Ще отида тия дни да поцъкам нокията и вероятно я взимам.Благодаря на всички!Не локвайте темата, ако някой има въпроси да пише тук. :D
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”