Предложение за промяна на правило.
- Respected
Re: Предложение за промяна на правило.
Човек да, но така рунда минава по-бавно, защото всеки може да падне. А и смисъла на доста капани се губи. Все пак това е деатхрън името на мода си говори. А и в последно време се играят по-рядко такива карти, няма смисъл от всичко това. И може просто да го направи за да Т му пусне капана и после за си мине фрее ако не се спами.

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оооо, да, и аз съм ЗА ! Една от приюините, поради която не влизам в ДРън е точно това правило (Падам на по- долни нива често) 

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Абе ти все си или си nozgr или ти лагва стига оправдания ,сървъра така си е добре и не трябва да се пипа,освен може би маповете,които се коментират в друга тема. Щом си паднал веднъж значи трябва да паднеш примерете се както каза, Мартина трябва и терориста да има някакви шансове. Абсолютно против.milenw написа:Поне да бъде променено да имаме 1 път да падаме ,защото съм с нова мишка и много лагва и като откаже мишката аз паднах долу и трябваше да умирамDamnY0U написа:Малко е недооформено предложението защото, ако има 10 човека живи и те падат постоянно, и на някой мапове както взема по 10 кръв ще има да се играе 20 мин 1 рунд.А самото време на мап е по 30-40 мин., ако не се лъжа.
По принцип съм За, но просто ако става така както казах горе, то по добре да не се променя правилото.
Последно промяна от - xaer0 на 08 Окт 2015, 21:39, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Подкрепям мнението му.kr0z написа:Против,излишно бавене на играта.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Баннат
И аз съм против,защото реално си помислете ако има някой капан долу вместо долен етаж,как ще продължите да играете.
Всичко това си е излишно бавене на играта.
Предложението се отхвърля.
Всичко това си е излишно бавене на играта.
Предложението се отхвърля.