Кафенце, знаеш, че много си те уважавам, ама тва беше най-голямата простотия, която някога си ръсил, честно! Ти трябва да му дадеш 'за' или 'против' на база неговото държание и активност примерно. Не мога да разбера какво общо имат тези 2 неща със скайпа??? Мен ме приеха в екипа без скайп, кво пречи и той да бъде приет? А да не говорим, че момчето даже е написало, че си го дава на ЛС, пък дори и да няма, има толкова много други начини, чрез които можете да се свържете с него. (фейсбук, вайбър, тс и не знам си кво още)kofein написа:Докато не си направиш скайп, моето мнение е ПРОТИВ !
Да се смея ли, да плача ли.. Тедо на пико ли си е, мойкаExcione ツ написа:....Защо държиш сметки на потребители, че са вършили нещо, а същевременно ти го правиш същото? (въпрос)
Отговорите, да не са по-дълги от въпросите.

Щом ще си говорим на поговорки, аз пък ще ти кажа, че човек се учи от грешките си.miroslavv написа:Против! Вълкът козината си мени, но нрава не.

Емчо, не ми се сърди, аверче си ми, ама при положение, че не влизаш (ти сам си го каза), как си направи извода, че при него няма положителна промяна? През годините в екипа бяха приети толкова много хора и то със всякакви провинения (от лъгане за години и самоличност до използване на хак), а при него за едно махане на правата го набелязахте за черната овца. И ти като Миро му даваш 'против' заради някво провинение дето е в миналото. Гледайте настоящето и го вижте в момента как се държи и какво прави. Ако поне малко влизахте щяхте да разберете защо в момента изобщо не съм съгласна с вас.b0TL!k3_1926 написа:Така от мен имаш чисто сърдечно едно голямо ПРОТИВ.Сега ще кажете,че не сам активен в този сървър,че стрелям на посоки и че не знам той как се държи в сървъра,НО това ПРОТИВ ти го давам,защото много добре си спомням как се държа в екипа миналата година,преди да ти теглим шута.Арогантно поведение,правиш си каквото си поискаш,когато влезнеш в спор винаги гледаш да си правия,заяждаше се с 60 % от екипа,дори и правата не знаеше как да ги ползваш праскаш на слука гагове,кикове и т.н.ПАК казвам,може да не съм активен,но знам какви си ги вършил.АКо бъдеш одобрен лично аз ще те гледам как са държиш и ако те хвана да си правиш каквото си поискаш,тогава става лошо нищо лично Късмет !
Не ми се сърдете, казвам какво мисля. Просто е доста глупаво да разваляте шанса на някого да стане админ (само защото се водите от минали неща, а дори не влизате в дадения сървър, за да видите дали не си е оправил грешката), при положение, че при него има видимо ПОДОБРЕНИЕ, че се старае, активен е и държанието му е на ниво. Ама вижте ся, да прави сте, сгрешил е и преди държанието му беше доста зле на моменти (даже двамата с него не можехме да се понасяме по едно време), но не забравяйте, че в момента в екипа има хора (даже и преди имаше) с много по-големи провинения от неговите, но въпреки това ги приехте , нали така? Аз определено смятам, че заслужава 2-ри шанс. Редовен е, оправил си е държанието (не е само за пред админите, защото съм влизала и с други никове), правилата определено ги знае и мисля, че си е взел поука от 'онази случка' с махането на правата. Едно голяяяяямо 'ЗА' от мен! Успех!