[Кандидат админ] Jalibreak - Melachka

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: guzeLka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Jalibreak - Melachka

Мнение от Малката ;* »

Скъпи ми зелени колеги, не че искам да влизам в ролята на защитник, ама вече съвсем се оляхте. Преди да започнете да ме нападате като озверели кучета, ще кажа, че нито ви държа сметка, нито ви искам обяснение. Ще коментирам само изказванията, с които не съм съгласна, ще си споделя мнението и ще се обосновя кое ме е накарало да мисля така. (Та нали все пак за това са създадени форумите)
kofein написа:Докато не си направиш скайп, моето мнение е ПРОТИВ !
Кафенце, знаеш, че много си те уважавам, ама тва беше най-голямата простотия, която някога си ръсил, честно! Ти трябва да му дадеш 'за' или 'против' на база неговото държание и активност примерно. Не мога да разбера какво общо имат тези 2 неща със скайпа??? Мен ме приеха в екипа без скайп, кво пречи и той да бъде приет? А да не говорим, че момчето даже е написало, че си го дава на ЛС, пък дори и да няма, има толкова много други начини, чрез които можете да се свържете с него. (фейсбук, вайбър, тс и не знам си кво още)
Excione ツ написа:....Защо държиш сметки на потребители, че са вършили нещо, а същевременно ти го правиш същото? (въпрос)
Отговорите, да не са по-дълги от въпросите.
Да се смея ли, да плача ли.. Тедо на пико ли си е, мойка :D Много искам да видя на кого е държал сметка и за какво, и после кога по-точно и той го е правил това нещо. А относно последното изречение - Той специално ще ти брои от колко букви се състои всяко едно изречение и ще гледа да се вмести в рамките на допустимото ли? Не знаех, че вече те ограничават колко да пишеш по форумите. Еваларка. :D
miroslavv написа:Против! Вълкът козината си мени, но нрава не.
Щом ще си говорим на поговорки, аз пък ще ти кажа, че човек се учи от грешките си. :) За тези 23 дни, в които статистиката е рестартирана, ти си прекарал в сървъра 27 минути. Е как тогава си го направи тва заключение, че момчето не се е променило към по-добро? Мусти не случайно е казал да си обосноваваме вота.
b0TL!k3_1926 написа:Така от мен имаш чисто сърдечно едно голямо ПРОТИВ.Сега ще кажете,че не сам активен в този сървър,че стрелям на посоки и че не знам той как се държи в сървъра,НО това ПРОТИВ ти го давам,защото много добре си спомням как се държа в екипа миналата година,преди да ти теглим шута.Арогантно поведение,правиш си каквото си поискаш,когато влезнеш в спор винаги гледаш да си правия,заяждаше се с 60 % от екипа,дори и правата не знаеше как да ги ползваш праскаш на слука гагове,кикове и т.н.ПАК казвам,може да не съм активен,но знам какви си ги вършил.АКо бъдеш одобрен лично аз ще те гледам как са държиш и ако те хвана да си правиш каквото си поискаш,тогава става лошо нищо лично Късмет ! :)
Емчо, не ми се сърди, аверче си ми, ама при положение, че не влизаш (ти сам си го каза), как си направи извода, че при него няма положителна промяна? През годините в екипа бяха приети толкова много хора и то със всякакви провинения (от лъгане за години и самоличност до използване на хак), а при него за едно махане на правата го набелязахте за черната овца. И ти като Миро му даваш 'против' заради някво провинение дето е в миналото. Гледайте настоящето и го вижте в момента как се държи и какво прави. Ако поне малко влизахте щяхте да разберете защо в момента изобщо не съм съгласна с вас.

Не ми се сърдете, казвам какво мисля. Просто е доста глупаво да разваляте шанса на някого да стане админ (само защото се водите от минали неща, а дори не влизате в дадения сървър, за да видите дали не си е оправил грешката), при положение, че при него има видимо ПОДОБРЕНИЕ, че се старае, активен е и държанието му е на ниво. Ама вижте ся, да прави сте, сгрешил е и преди държанието му беше доста зле на моменти (даже двамата с него не можехме да се понасяме по едно време), но не забравяйте, че в момента в екипа има хора (даже и преди имаше) с много по-големи провинения от неговите, но въпреки това ги приехте , нали така? Аз определено смятам, че заслужава 2-ри шанс. Редовен е, оправил си е държанието (не е само за пред админите, защото съм влизала и с други никове), правилата определено ги знае и мисля, че си е взел поука от 'онази случка' с махането на правата. Едно голяяяяямо 'ЗА' от мен! Успех! :)
An ugly personality destroys a pretty face.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Вълкът козината си мени, но нрава не. Според мен не може да ти се има доверие, против.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Не мисля че си готов все още да се върнеш в екипа.Против и от мен!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Против. Имаш прекалено буен нрав, спориш за нищо и никакви ситуации. Даде ти се шанс веднъж, да го беше използвал.
Офтопик:
Никой да не си прави труда да ми отговаря. Това не е дискусия.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Та изчетох всички коментари, но не ме засягат като цяло. Аз мисля че в момента все още не си готов да си Админ. Преди лично аз те защитавах на няколко пъти, но ти така и не разбра как трябва да се отнасяш към играчите, веригата и екипа. След като ти свалих правата ти просто спря да влизаш и да играеш тук. Сега след нова година те гледам, че си доста активен, но това не променя факта, че отсъстваше толкова време и не знам като цяло колко си се променил след като пак виждам неща, които не са в твой плюс. Не ми харесва все още поведението ти и това, че казваш че знаеш перфектно правилата и ги пазиш дословно. Всеки прави грешки, никой не е безгрешен, но все още не мога да ти се доверя отново. Моя вот е Против, надявам се в следващия 1 месец да докажеш на колегите, че може да ти се има доверие и че си се променил към по добро. От мен е това за сега, след 1 месец можеш да се пробваш отново.

Отхвърлен.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”