Предложенията на Nicky [Update: 19.03.13 - 21:22]

Аватар
Собственик
Собственик

Ник в играта: bugi_man
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложенията на Nicky [Update: 30.01.13 - 11:42]

Мнение от bugi_man »

аз съм също "ЗА" всички предложения, но те съветвам, като ме намериш свободен 1 по 1 да ми ги казваш да ги правя иначе ще се уплаша хахахаха :tooth:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Re: Предложенията на Nicky [Update: 30.01.13 - 11:42]

Мнение от ivailo »

Аз съм за 1,3,6и9 вече го има и това със стйма може :) другите са глупости са мен :)
България Над Всичко !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Re: Предложенията на Nicky

Мнение от Nicky »

Update на първият пост. (Добавено е още едно предложение - #13)
Добавено на 19.02.13 година в 14:34 часа

Предложение #13
Това предложение ще бъде свързано с правилата на форума. Ще е добре да се добави правило, което гласи следното :
** Забранят се коментари от порядъка на "Благодаря", "Мерси", "Як урок", "Екстра", "Много ми помогна" без аргументация.
Какво ще рече това ? Например даден потребител пише като коментар "Як урок". Той трябва да бъде санкциониран, защото не е дал аргументация. Но ако даден потребител напише като коментар "На мен не ми харесва, защото е прекалено претъпкано", той няма да бъде санкциониран, защото е дал аргументация, макари малка.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

Nicky написа:Update на първият пост. (Добавено е още едно предложение - #13)
Добавено на 19.02.13 година в 14:34 часа

Предложение #13
Това предложение ще бъде свързано с правилата на форума. Ще е добре да се добави правило, което гласи следното :
** Забранят се коментари от порядъка на "Благодаря", "Мерси", "Як урок", "Екстра", "Много ми помогна" без аргументация.
Какво ще рече това ? Например даден потребител пише като коментар "Як урок". Той трябва да бъде санкциониран, защото не е дал аргументация. Но ако даден потребител напише като коментар "На мен не ми харесва, защото е прекалено претъпкано", той няма да бъде санкциониран, защото е дал аргументация, макари малка.
Това го има в правилата на форума!

14. Забранено е постването на безсмислени коментари от рода на "Яко!", "Супер!", "xaxa" ,"Добър урок, браво" както и псевдо-модераторството (счита се за спам)

И защо да се забраняват коментари като Мерси и Благодаря? Ако някой даде заявка за нещо и след като я изпълнят Благодари, какво? Трябва да получи предупреждение?
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: [Pr0]-Fr33z !n The S
Скайп профил: mitko_61942
Обратна връзка:

Re: Предложенията на Nicky [Update: 19.02.13 - 14:34]

Мнение от kurti123 »

аз съм ЗА (сичките предложения)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

Bojidar написа:
И защо да се забраняват коментари като Мерси и Благодаря? Ако някой даде заявка за нещо и след като я изпълнят Благодари, какво? Трябва да получи предупреждение?
Защото така много лесно се трупат мнения и целият форум се "оспамва" от такива потребители. Ако не ти харесва дадена заявка, можеш да напишеш като коментар "Други предложения ?". Няма нужда от такъв БЕЗСМИСЛЕН коментар. Ако искаш да му благодариш му пращаш едно Лично Съобщение и му благодариш спокойно. Същата работа е при Уроците. "Браво, хубав урок" - Напълно безсмислен коментар, с цел трупане на мнения.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

Nicky написа:
Bojidar написа:
Защото така много лесно се трупат мнения и целият форум се "оспамва" от такива потребители. Ако не ти харесва дадена заявка, можеш да напишеш като коментар "Други предложения ?". Няма нужда от такъв БЕЗСМИСЛЕН коментар. Ако искаш да му благодариш му пращаш едно Лично Съобщение и му благодариш спокойно. Същата работа е при Уроците. "Браво, хубав урок" - Напълно безсмислен коментар, с цел трупане на мнения.
Да прав си за Уроците, но не и за Благодарностите.
Аз предлагам в раздела Уроци да не се зачитат мненията. ;) Там се пише само за мнения.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от Mean Mach1n3 »

Аз съм ЗА, за всички предложения :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: DaNiElG
Скайп профил: daniboi51
Обратна връзка:

Мнение от Danielg »

Аз съм ЗА :)
Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Предложенията на Nicky [Update: 19.03.13 - 21:05]

Мнение от Nicky »

Update на първият пост. (Добавени са още предложения - #14 - #18)
Добавено на 19.03.13 година в 21:22 часа

Предложение #14
Това предложение ще бъде свързано с помощник админите. Сега като повишават помощник админите ми е чудно как така го считат за "доказал" се админ, като абсолютно всичките му доклади за спам, псувни или накратко казано > доклади за гагове. Предложението ми е да има нещо като изискване. Да имат поне 5 или 10 доклада за ХАКЕРИ.

Предложение #15
Това предложение ще бъде свързано с мненията в форума и по-точно в някои раздели да не се считат.
Предложения за сайта и форума - Защо в този раздел ? Ами просто е. Всеки трупа мнения като види някое предложение и му праска За без аргументация. Наказания има рядко за неаргументиран отговор, но даже и да има мнението се "брои". Даже се наблюдават и индивиди, които пишат мнение без да знаят за какво става на въпрос или отново пише "За" като по-горе е написал. Има и друг случай, при който потребител дава "За", даже след като е сторено това, за което се говори в темата.

Всеки един раздел на сървърите (От Slackserv.com # Zombie BaseBuilder до Slackserv.com # TS3 Server). Там също има безсмислени теми и неаргументирани отговори в специалната тема за всеки сървър (Препоръки\Настройки\Предложения). Причината - същата както по-горе.

Предложения и нови идеи - Причината - същата както по-горе.

COUNTER-STRIKE ZONE >> Уроци - Тук причината е почти същата. Безсмислени мнения от сорта на - Много добър урок, Постарал си се и т.н. Защо ги пишат ?! Единственото, което може да се приеме е, че някой има проблем - не може да направи това, това и това... За това по-добре ще и тук да не се броят мненията, поради безсмислените коментари с цел спам и трупане на мнения.

КАРТИ И МАПИНГ >> Уроци - Причината - същата, каквато е по-горе за уроците в другият подфорум.

ЗА САЙТА И ФОРУМА >> Уроци за по-лесна работа с форум ситемата - Отново безсмислените коментари - Същата причина, която дадох и по-горе.

За пом. админите - Тук непременно трябва да се "спре брояча" на мнения по-простата причина, че всеки един от пом. админите прави всеки един доклад в ново мнение. Има и пресен случай - пом.админ за 1 седмица и 6 дни направи 900 мнения, само от доклади за гагове ?!

Предложение #16
Това предложение ще бъде свързано със заключването на темите. Предлагам в този раздел Екстри, благинки и новости всяка нова тема да бъде заключвана, за да се избягват спам съобщенията. Така ако някой има проблем ще си пусне тема в правилният раздел (да, има такъв) и ще си реши проблема и няма да се наблюдават ненужните спам съобщения с цел трупане на мнения.

Предложение #17
Това предложение ще бъде свързано отново с пом.админите. На някой хора не им е приятно да са пом. админи 2 месеца, а други, които си пълнят темите с доклади за гагове да станат сървър админи за 1 седмица и половина. Ще е по-добре на всеки един да му се преглеждат докладите и тогава да се вземат някакви решения дали ще бъдат повишавани или не. Знам, че не ми е работата, но пом. админ, който прави доклади за истински ХАКЕРИ 2 месеца не бива повишаван, а някакъв, който не различава какво е хак и добра игра и темата му е пълна с доклади за гагове го правят сървър админ само с едва 2 седмици "тестов период"... Не е точно за справедливостта, а за това кой колко разбира що е хак и откриването му.

Предложение #18
Това предложение ще бъде свързано с промяната на името на един от разделите. Тъй като има специални теми свързани с предложения, настройки и т.н. за всеки един сървър, този раздел (Предложения и нови идеи) ще трябва да се преименува от сорта на "Предложения за нови сървъри".
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: cToMaHa;]]
Скайп профил: dark_angel36601
Обратна връзка:

Re: Предложенията на Nicky [Update: 19.03.13 - 21:22]

Мнение от cToMaHeH;]] »

Кадегорично За ! :)
Последно промяна от k-Ivanova на 24 Юни 2013, 15:33, променено общо 1 път.
Причина: Нарушена т.12 от правилата!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари предложения”