Zamunda.net или Zamunda.se
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Zamunda.net или Zamunda.se
Някои са градили сайта с години и някви алчни да им заграбват всичко..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
Колкото и добре да става .нет не вярвам да подлъже масовото потребление, по простата причина,че започна с лъжи! Първото съобщение преди 2-3 дни на страницата им беше "че група хакери им хакнали сайта и били взели бекъп" както и "да не влизаме в наподобяващи на замунда.нет сайтове" . Това за мен е предостатъчна причина да не отворя повече страницата zamunda.net , дори .се да пропадне, аренабг си е на мястото, както и дозина други бг тракерчета,които са активни .
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
И аз забелязах тези дни филми се качват но субтитрий няма а да търся субс из нета не става,защото зависи от филма.Дано да се оправят и лошото е че немогат да го осадят за авторски права.Всичко е направено за парите които печели замунда а те са ужасно много...
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
Честно казано не ми пука дали е .se или .net и какъв е екипа. Въпроса е да има от къде да си тегля филми, програми, игри и всичко останало.

- Администратор
- Ник в играта: asddd
- Обратна връзка:
По принцип и в двата тракера нещо не е както трябва, и едните и другите пускат тези затова което е станало, но никой не ги подкрепя с доказателства кой прав кой крив! Тъй, че дали .нет дали .се, няма грам разлика и значение!
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
- Respected
- Ник в играта: ...
- Обратна връзка:
Не е правилно така както ги обиждате "алчни", "мизерници" и т.н.. За всяко нещо си има причина и ние не знаем каква е реалната. Аз ще си следя и двата сайта и който се развие по-добре към него ще се "прикрепя".
М/у другото забелязах, че уж са се преместили на .se, обаче когато цъкаш на картинките те праща в img.zamunda.NET.
М/у другото забелязах, че уж са се преместили на .se, обаче когато цъкаш на картинките те праща в img.zamunda.NET.
- Супер потребител
На същото мнениеBojidar написа:Честно казано не ми пука дали е .se или .net и какъв е екипа. Въпроса е да има от къде да си тегля филми, програми, игри и всичко останало.

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Аматьор
Янко,абсолютно си прав ;)Ianko написа:хич не ми пука кой ще оцелее и т.нважното е да теглим филми
Е*и ги тея...изобщо да не ти пука...нали има пак замунда друго не ме интересува ;)
- Много Добър
абе важното е да има от къде да си дърпаме филми , програмки , игри и т.н.
- ♥ 4ever inlove with one boy ♥
Никакви претенции! И от двата сайта ще си тегля. 

- At this point I'm just going with the flow.
Whatever happens, happens.
- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Аз пък си оставам на zamunda.net, едни казват, че е открадната, други, че някой е взел всички важни неща, за да направи 2ри подобен сайт (zamunda.se). То честно казано ми стига да има място от където да си тегля филмчета и сериали, както каза Ianko. 

- Respected
Субтитри няма в замунда.нет защото истинската е замунда.се и сайтовете за субтитри са ги изтрили от крадения сайт.[PRO]Eminem написа:И аз забелязах тези дни филми се качват но субтитрий няма а да търся субс из нета не става,защото зависи от филма.Дано да се оправят и лошото е че немогат да го осадят за авторски права.Всичко е направено за парите които печели замунда а те са ужасно много...Офтопик:
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Новак
По-голяма конкуренция, повече полза за потребителя. Сега гледам "откраднатата" замунда пуснала каталози с Музика и Сериали. Нека да се надпреварват, ще имаме по голям избор. А в крайна сметка не всичко в живота е замунда .... има и арена xDDD
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
и в замунда нет има субтитри,те са намират най долу,до сега няма филм за който да няма субтитри

- Новак
Аз очаквам бързо развитие на Zamunda.SE. Потребители на .NET домейна ще видят, че нещата започват да се качват много бавно, защото голяма част от най-активните ъплоудъри вече качват в новия домейн. Вероятно ще минат няколко месеца, докато потребители свикнат с новия домейн, но това е разбираемо.
offtopic: Има и една изненада за потребителите, които не се намират на територията на България. Zamunda.SE е достъпна за българите в чужбина.
offtopic: Има и една изненада за потребителите, които не се намират на територията на България. Zamunda.SE е достъпна за българите в чужбина.
Zamunda.SE за чужбина. Zamunda.SE за българите, които са извън България.
- Новак
Четох из няколко сайта и ми казаха ,че се е изтинският собственик и се преместих там ! 

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
На мен ми е чудно само, как ще се открадне домеин при положение че е регистриран на името на дадено лице. На мен лично Zamunda.NET ми допада повече след промените, които правят и ще правят за на пред 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Новак
- Ник в играта: mmu
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
И все пак нека потребителите сами да решат кой сайт да посещават, а не да се правят някакви анти рекламни кампании от страна на .SE с цел да се придърпат повече хора 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Аз си ползвам .NET и няма проблеми.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.