Аз пък не го бях забелязалаbazookA написа:Само това човече в десния край не ми харесва. Някакси не си пасва с основната тема и без него ще е по - добре. Иначе ранга много ми харесва.NenoInTheNameOfHouse написа: Вариант 1 :
Вариант 2:

Аз пък не го бях забелязалаbazookA написа:Само това човече в десния край не ми харесва. Някакси не си пасва с основната тема и без него ще е по - добре. Иначе ранга много ми харесва.NenoInTheNameOfHouse написа: Вариант 1 :
Вариант 2:
Не знам , това че те критикува с право не значи , че трябва да му го върнеш по този грозен начин + аз не съм виждал по - добър oт Neno в областа на photoshop-aHidraN написа:Грозен текст,анимацията е добра,но слагаш рендери по изработките безцелно,като цяло не ми харесват.
Тогава виж темата на martokos....или на NortoN . Не мога да разбера лепнал 2 shape и един текст и един рендер и изработка?iHate написа:Не знам , това че те критикува с право не значи , че трябва да му го върнеш по този грозен начин + аз не съм виждал по - добър oт Neno в областа на photoshop-aHidraN написа:Грозен текст,анимацията е добра,но слагаш рендери по изработките безцелно,като цяло не ми харесват.
Тъка че не виждам защо изобщо ме сравняваш със себе си и с martokos.Изтъквам себе си като добър дизайнер в областта на PS или по точно в изработката на банери, логата, хейдъри бекгроудове.
Никой не ти говори за martokos или NotroN или друди добри дизайнери. Винаги ще има по - добри от теб и не си boss- a на Photohop- a, но ти май не можеш да го преодолееш. Сега очаквам негативен коментар от теб в моята тема. И мога да ти кажа, че изработките на Neno са далеч по - добри и по - креативни от твоите (лично мнение).HidraN написа:Тогава виж темата на martokos....или на NortoN . Не мога да разбера лепнал 2 shape и един текст и един рендер и изработка?iHate написа:Не знам , това че те критикува с право не значи , че трябва да му го върнеш по този грозен начин + аз не съм виждал по - добър oт Neno в областа на photoshop-aHidraN написа:Грозен текст,анимацията е добра,но слагаш рендери по изработките безцелно,като цяло не ми харесват.
Текста напрово цепи ... екрана ми.Кво толкоз ме плюете,като една от мойте изработки неможе да направи.
NenoInTheNameOfHouse написа:HidraN
Виж ся човече, когато правиш сигнатури, слагай оригинала от нета за да се вижда какво си направил в същност!
Не всеки може да разбере какво си променил по image-то за това ти казах че ги сваляш от нета и слагаш два ефекта и си дизайнер.
И друго не виждам логика как може да сравняваш мои изработки с твои а ? ? ?...
Ти правиш сигнатури аз правя банери, логата, хейдъри и прочие.
Ще цитирам себе си в едно мнение на първа страница от тази тема...Изтъквам себе си като добър дизайнер в областта на PS или по точно в изработката на банери, логата, хейдъри бекгроудове.
Тъка че не виждам защо изобщо ме сравняваш със себе си и с martokos.
За NortoN бих казал че има добри изработки на тема банери и с него е по уместно да ме сравняваш.
Тъка че не ми спами по темата повече защото сравнението ти няма логика просто разбираш ли просто.
Просто е!
Айде мир! ;)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта