1. "s@Dfac3. .! c(-_-)p !" и "f3n nA m3n "
2. Кражба на аммо, като това не е за първи път от тях - със старите си никове (wIcEdSiK cHeRyEs) и (NbD^ PrO, pArAdiSe) са крадли още доста...
3.
Добър вечер,
играя сървъра отдавна и до сега не съм влизал във форума, но ето че се наложи... Та ето и какво искам да кажа това - Новият "Админ" с ник-нейм AFK не спазва правилата, или по точно: Дава фрий (свободен) рунд в играта, а аз лично преди време бях слайнат (slay-нат) в сървъра точно защото давах фрий рунд (не от него). След това играхме друга карта и там можеше да се бие терориста през стъклото и когато се опитах да го убия така - АФК ми каза да се махна от там иначе щял да ме слайне и аз веднага се махнах, след това той остана сам и отиде там на същото това място да бие терориста и така поне 5 минути го чакахме 6 човека (дори и започна да слапве терориста с по 0 дмг защото той се отдръпна от стъклото и не можеше да го бие). След като рунда свърши най-сетне му казах следното: (AFK ti prost li si ili da?) и той ме гагна (с което не се гордея, но не издържах...). И така, това е 1вият път който го виждам в сървъра и се надявам да е последният защото още на 1вият ден се показа какъв е... Ако не ми вярвате имаше доста хора които ще потвърдят (1ният от тях е 1 фр - mdNh)... Надявам се да се направи нещо по въпроса! Благодаря Ви!