Хубаво момиче си, от както си тук съм останал само с добри впечатления. Не мога да кажа повече, защото не съм те засичал в игра и си от скоро тукAcerka ;* написа:blqcko, purple , waldy, musti , u3HeHaga

Хубаво момиче си, от както си тук съм останал само с добри впечатления. Не мога да кажа повече, защото не съм те засичал в игра и си от скоро тукAcerka ;* написа:blqcko, purple , waldy, musti , u3HeHaga
Acerka ;* написа:blqcko, purple , waldy, musti , u3HeHaga
JukeCity написа:От изненадата искам
DamnY0U написа:u3HEHAga
Стефан написа:u3HEHAga
Ми кво да ти кажа, бадазе ти си ми един от най-приятните хора в екипа, адски си печен и си админ на място, само дето приемаш някои неща твърде на сериозно, иначе си ток и жицаBaDaZz написа:От purple,xaer0,anonimen,JukeCity.
Яка дружка! С теб не съм имал скарвания или спорове. А и става мохабет с тебе.JukeCity написа:От изненадата искам
от acerka и Naskoy !
Точно като на хаер0то ми е мнениетоBaDaZz написа:От purple,xaer0,anonimen,JukeCity.
Сашооо, първоначално си мислех, че ме мразиш...Но после видях, че си адски пекан и си добър колега, фен си на Челси също като мен. Имаш чувство за хумор и става лафче с тебе, вършиш си задълженията като админ и кат ЕБ страхотно, това което мога да кажа е ,че си човек на място лоф <3Sasho. написа:От xaer0, iv0, Naskoy ;], guzeLka, VIPERA *<:-)
JukeCity написа:От изненадата искам
от acerka и Naskoy !
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 1 гост